Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 6063 skatījumi

Ko jāraksta ZPD secinājumos?

Zinātne » Bioloģija

Kā pareizi veidot ZPD secinājumus? Kas ir jāuzsver? Iespējams, ka kādam ir kāds paraugs, kā to darīt.??!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Secinājumi ir darba noslēdzošā daļa. Secinājumiem jāatspoguļo svarīgākās atziņas, kas izriet no pētījuma, satur atbildes uz ievadā izvirzīto mērķi un uzdevumiem. Secinājumos jāpaskaidro veiktā darba tautsaimnieciskā, zinātniskā vai praktiskā nozīme un autora personīgais ieguldījums uzdevumu risināšanā. Secinājumiem jāizriet no darba un tos nedrīkst pamatot ar datiem un faktiem, kas nav minēti darbā. Secinājumos nav pieļaujami citāti no citu autoru darbiem, tajos jāatspoguļo tikai paša studenta domas, spriedumi, atziņas.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas ir tieši tas pats kas tēzes tikai nosaukts secinājumi. Respektīvi, no teksta izvelc galveno daļu pēc iespējas sīkāk! Thats all! :))

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Tev ir jauzsver kepec tiesi tu so temu izvelejies, vai tu vienkarshi gribeji kaut ko vairak uzinat par sho temu. Tev vienkkarshi ir japajauta vairak mammai lai vinja tev palidz!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.