Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 733 skatījumi

Kāds irpa pastu pasūtījis ķimikālijas no ārzemēm? Vai nebūs LV birokrātija un nekompetence Latvijas pastā atļautai vielai?!

Zinātne » Ķīmija

Es ķīmiķis pēc aizraušanās, nekāds tur bīstamais narko vai spridzinātājs. Saviem eksperimentiem noskatīju inetā vairākus labus ķīmijas internet veikalus Krievijā, tur cenas lētākas kā Enolā, pietam enolā es vienreiz izdarot pasūtījumu vielām, kuras nebija uz vietas, šie pasūtīšot, šie tā arī neatzvanīja. Viens labs veikals Pēterburgā. Jautājums ir par Latvijas pasta/muitas attieksmi un kompetenci - varbūt drošs paliek drošs šie mistiskos pulverīšus burciņās man neatsūtīs, ja nu kas nodomās, ko viņi sajēdz no ķīmijas, turklāt LV Pasta mājaslapā nav nekāda konkrēta saraksta, tikai vispārīgi, nedrīkst indes, sprgstv, narkotiku izejv. utml. Ir ASV tāds USPS Pub 52 Hazmat liste , kur visas aizliegtās vai kontrolētās ir, tas saraksts pa lielam dublējas ar ANO izlaisto starptautisko ADR listi. Tākā,ja LV pasts/muita strādā kompetences ietvaros, tad nevajadzētu būt problēmām, bet kā ir praksē, ja kāds ir saskāries?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kerija Parkere

+480

 
Pajautā Dāvim Daubergam !

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.