Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

ИлЮхА ..

+10

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1612 skatījumi

Kadi bija pitagora sasniegumi dzive?

Zinātne » Matemātika

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vins izdomaja pitagora teoremu...:D

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirmkaart par pashu pitagoru ir visai maz zinju. ir visai daudz viedoklju, bet viens no izplatiitaakajiem ir tas,ka teiksim pitagora teoreemu nemaz neizdomaaja taads viens konkreets cilveeks pitagors, bet gan pitagorieshu skola - sleegta cilveeku grupa (lai iekljuutu grupaa vispirms bija jaavar iztureet kluseeshanas paarbaudiijums - nerunaat ne ar vienu veselu gadu), kas nodarbojaas ar visaadu matemaatisku, astronomisku un arii filozofisku probleemu (lasiit uzdevumu) risinaashanu.
visi shiis grupas atklaajumi tika piedeeveeti Pitagoram arii peec vinja naaves. taa, ka par kaadu konkreetu pitagora sasniegumu pilniigi droshi nemaz nevar runaat.
ja ir interese, pameklee internetaa profesora Kovancova graamatu par pasaules matemaatikas veesturi. (RTU bilbiotekaa vareetu buut kaadi dazhi eksemplaari, ja vien kaads nav panjeemis uz neatdoshanu). bet reekjinies, graamata buus krievu valodaa.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.