Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 5 balsis
  • 1426 skatījumi

Ja bērnam trūkst cīņas spars un viņš ir kluss un mierīgs, kur Jelgavā viņam sportot priekš sevis un tikai savas veselības?

Sports » Basketbols

Laidām puiku uz basketbolu, taču treneris saka, ka trūkst agresivitātes. Sportot vajag, lai attīstās stāja un ķermenis. Gribas, lai viņš to darītu priekš sevis, nevis priekš sporta skolas.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vislabāk pajautāt pašam bērnam, kāds sport veids viņam šķiet tīkamāks. Ja basketbols puikam patīk, tad ir jāmaina nevis sporta veids, bet gan treneris, kas atļaujas tādus komentārus.

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

precīzi

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

adolfs

+6756

 
ja puika ir individuālists, Jelgavā (vismaz kādreiz bij) esot labas iespējas trenēties peldēšanā;
auguma attīstībai/veidošanai, koordinācijai utt. ieteiktu sporta vingrošanu

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

P.S. tiesa, sporta vingrošana nav no vieglajām disciplīnām

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Lai atrisinātu klusuma problēmas, man palīdzēja ceļojums uz Francijas dienvidiem. Diemžēl tas bija tikai 20 gados... Iepriekš bija būts tikai Baltijas valstīs. Ieraugot citu pasauli, uzreiz kļuvu atvērts, grāmatu varēju uzrakstīt, kaut iepriekš skolā ar domrakstiem bija ļoti slikti - pavisam tos nerakstīju.
Lai būtu pareiza stāja, jāaiziet pie fizioterapeita, lai pavingro 10 reizes viņa klātbūtnē, un lai fizioterapeits iedot vingrojumus, lai var mājās vingrot. Esmu pārliecināts, ka viņš spļaus laukā savas dusmas. Ja gribas ieekonomēt, varu nosūtīt savus vingrojumus, bet būs sasniegts tikai 70- 80 % efekts, fizioterapeits redz no malas, ja kāds vingrojums tiek taisīts nepareizi.

Lai biezpienu ēd, ar cukuru, kakao...- stiprinās kaulus un pieaugs muskuļu masa. Lai vairākas reizes nedēļā iet peldēties. Peldēšana padara ķermeni tādu kādam tam jābūt. Peldēšana un vingrošana nodarbina visas muskuļu grupas.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.