Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Nauda.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mārīte Cakule

+266

 
Un vēl- viņi ļoti sargā savus bagātniekus, neprecēta sieviete nemaz tik vienkārši nevar iekļūt AAE, ja kontā nav pietiekošs naudas daudzums, kas ir apliecinājums tam - ka nav atbraukusi vīra medībās. Nopietni.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Bloms

+582

 
Uztureeshanos limitee vizas deriigums, bet kad buusi tur, uzmeklee vieteejaas krievu,baltkrievu vai ukrainu dejotaajas(taas tur ir pa pilnam bgaato liigavainu mekleejumos),ja nezini krieveni-nebeedaa, vinas labi pieprot angleni, un uzjautaa par iespeejaam ilgaak uztureeties AAE. Biletes var iegaadaaties ikvienaa aviokompaanijaa, kuras apkalpo Dubajas lidostu. Ja izbraukshanas datumu apm.ir zinaams, bet atgrieshanaas veel ne rezervee sev bileti ar atlikto atgrieshanaas datumu. Vieniigais noskaidro,kadi ir noteikumi, taakaa katrai aviokompaanijai tie ir savi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Hello My Name Is

+1471

 
Biļetes var nopirkt uz kādiem datumiem vien vēlies (tajās dienās, kad ir reisi). Uzturēties vari tik ilgi, cik atļauj vīza.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Lai nopirktu biļeti atpakaļceļam vajadzētu tomēr zināt konkrēti, cik ilgi Tu tur uzturēsies. ja Tu domāji, ka nopirksi biļeti atpakaļ, bet atpakaļ neatbrauksi, tad tam nepieciešams daudz naudas. :o)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.