Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 16

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 4111 skatījumi

 

Atbildes (16)

 
Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
īstenībā jau nekāda noskaidrošana nav nepieciešama. Vai tas ir reāls darba piedāvājums vai krāpniecība var noprast pēc tā vai par darbā iekārtošanu ir samaksa vai arī informācija par vakanci tiek sniegta bez maksas... Saskaņā ar Latvijas republikā spēkā esošo likumdošanu darbā iekārtošanai ārzemēs ir nepieciešama atsevišķa license un šis pakalpojums darba ņēmējam ir bez maksas, jo to apmaksā darba devējs... Līdz ar to visi darbā iekārtošanas pakalpojumi, kuri tiek sniegti par maksu ir krāpšana un nelikumīga uzņēmējdarbība, kas uzņēmumam draud ar licenses anulēšana, protams, ja tāda šim uzņēmumam ir piešķirta...

pirms 14 gadiem  

Kaspars Beļavskis, pirms 14 gadiem :

Latvijas republikaa esoshais likums te nedarbojas, te darbojaas likumi tikai kas te ir speekaa, un tici man daudzi censhas vinjus apiet!!! Nekam muusdienaas nevar ticeet, bet 100% garanta nebuus nekur!!! :(

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Uz jebkuru uzņēmumu vai personu, kura nodarbojas ar biznesu Latvijā attiecas LR likumi. Jautājums ir tikai par to, kādā apmērā tie tiek piemēroti. Eiropas Savienībā darbā iekārtošanās pakalpojumi darba ņēmējiem ir bez maksas. Pateicoties tam, ka cilvēki nezina likumus un ir gatavi pirkt to, kas ir bezmaksas arī rodas dažādi krāpnieki, aferisti, utt.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ja anglija/īrija - nebrauc ..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jāsazinās ar darba devēju,kas piedāvā šo darbu.Ja ir kāds starpnieks,tad tas procents ir diezgan liels ka tiksi apkrāpts.Ja caur kādu darbā iekārtošanas aģentūru,tad tas jau ir cits stāsts.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Par firmu kas to piedāvā, vari lursoft mājaslapā uzzināt, vai tāda ir reģistrēta. Ja privāts sludinājums-tad jāpaļaujas vien uz intuīciju.
P.S. firmai jābūt atbilstošam sertifikātam, kas ļauj ar tādām lietām(darba piedāvajumi ārzemēs) vispār nodarboties. Un arī tad nav garantija ka neapčakarē.

pirms 14 gadiem  

Oniks Tūcis, pirms 14 gadiem :

Lursofta var ari registret nelegalas firmas.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Visi tik gudri, jums galvas kauss nespiezh??? Pirmkaart, ja es esmu privaatpersona, kas es nevaru iekaartot darbaa kaadu par samaxu, man pie dirsas tie LV likumi, Gribi straadaa, gribi - nee!!! Nekad, veelreiz saku - nekad nevari buut paarliecinaats par to, ko TEV piedaavaa aarzemees!!! Taa ir kaa laimes speele!!! Sazinies ar darba deveeju, Viitola, no kurienes tu esi nokritusi??? No meeness, vai no HVZ no kurienes, cits darba deveejs nemaz neveelas sazinaaties ar straadnieku, taapeec jau ir taas agjentuuras!!! Ja darba deveejs nav apmierinaats ar to straadnieku, kuru piedaaavaaja agjentuura, tad vinsh veershaas pie agjentuuras, nevis darba njeemeeja!!! Pats esmu bijis apchakareets, ar ``godpraatiigo`` latvieshu tautu, taa kaa uzticeeties nevar nevienam, piedodiet ka atkaartojos!!! Saku veelreiz - taa ir laimes speele, taa es jau vineeju pagaajusho gadu atvaljnaajumu Londonaa - paaris naktis parkaa uz solinja, paveicaas ka draugi ir, savaadaak buutu nosalis!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pirmkaart - darba piedaavaataajam pieprasi darba ligumu kur viss atrunaats: alga, kur dziivos, kas notiek slimiibas gadiijumaa, darba deveeja dati utt. Bez tam vari ievaakt informaaciju caur domubiedru grupaam draugos par noteikumiem attieciigajaa valstii.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze C

+568

 
Aizbrauc un parliecinies!
Bet,ja nopietni- darba iekartoshanas agenturas UK un Ireland darbu piedava par velti,jo valsts maksa par katru bezdarbnieku. Latvija cilveki dara ko grib.
Ielien neta un parliecinies! Spanija un Italija darba nav.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kā lai noskaidro, vai darba piedāvājums ārzemēs, nav krāpniecības mēginājums???
Ja jau Tu ej pie firmas,tad esi vai nu par slinku, vai arī neesi draugos ar svešvalodām.lai meklētu pats darbu ārzemēs.Ir tik daudz saitu, linku,iespēju,domubiedru grupu- draugos,lai sazinātos.Ieteikumi,kuri jāņem vērā pašam meklējot darbu no cilvēkiem,kuri to ir pašu spēkiem veiksmīgi atraduši.
Izdari kaut ko pats,tad zināsi kā tāda maizīte garšos.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

man atkal šķiet, ka simtprocenīgi nekad navar zināt, bet centies iegūt sakarus un draugus, tad mazāka iespēja tikt apkrāprat. lai veicas.

pirms 14 gadiem  

Kaspars Beļavskis, pirms 14 gadiem :

100% piekriitu, tas ir labaakais variants!!! :) Lai veicas!!!

Una Mō Rindža, pirms 14 gadiem :

Uz kuru valsti domā??

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

noskaidro cik maksa stunda,kads kontrakts,kadus socialos makssa.kur dzivosiet-vai pieraksts.bez pieraksta nevar uztaissit uztureschanos atlauju.un ja veel ir aizdomas kad viltus,tad saac noskaidrot taas firmas atraschanos vietu.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.