Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Signe Svile

+71

 
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2124 skatījumi

kāda ir pieredze lidojot ar kompāniju RYANAIR? Konkrētāk uz Londonu...

Ceļošana » Eiropa

Cik zinu Latvijā nav šīs kompānijas pārstāvju, kontaktos vismaz nebija minēti.... tāpēc šķiet mazliet riskanti... padalieties ar savu pieredzi ;)

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ineta Jefimova

+200

 
Patstavīgi lidoju ar ryanair. Kvalitāte mazliet atpaliek kā airbalticam, tomēr bija laiks kad bija dabonamas loti letas biletes uz ryanair un tad jau ari neskatas uz kvalitati. Man nepatik ryanairam ka patstavigi tiek raiditas skaļas reklāmas, nevar normali atslabinaties un pagulet. Starpcitu kresli ir galigi neerti, snaušanai jau nu točna tie nav domati. Lidmašīnā var nopirkt ari kadu edienu bet viss 3 reizes dargaks un nekā garšīga vai veseliga tur dabūt nevar. Bet tā ja vajag vienkārši nokļūt līdz Londonai tad tas ir labs variants. Ryanarirs lido no Rigas uz Stansted lidostu. No tas lidostas attiet autobusi uz Londonu, tacu atrakais variants ir vilcieni, 45 min. vilcieni attiet turpat no lidostas, precīzāk zem lidostas.Cena ir aptuveni 18 marciņas.
Bet tagad cenas samazinas ari Airbalticam.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māra Krieviņa

+3319

 
īsos gabalos, arī Ryanair ir pavisam normāls, ja būtu jālido uz ASV, vai Austrāliju, tad būtu pagrūtāk, bet pāris stundu jau var pasēdēt,Cēsu autobusā nebūs ērtāk!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sandra L.

+2215

 
Draugos ir domubiedru grupa "Lētās aviokompānijas". Domāju, ka diskusijās atradīsi visu sev nepieciešamo info. Var arī uzdot konkrētus jautājumus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Ā, pārstāvju te laikam gan nav,viņiem nekur nav pa visu pasauli īpašu pārstāvniecību (nav jau diplomātiskais korpuss), izņemot Īriju,jo tā taču ir Īrijas aviokompānija, biļetes jāpērk internetā. Mājas lapā ir Īrijas telefona numurs norādīts,kur vajadzības gadījumā var zvanīt. Lidostā Rīga gan arī ir Ryanair kase,bet tur tad krietni dārgāk sanāk gan biļetes,gan čekošanās.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Man arī pozitīva pieredze gan uz Londonu,gan citur. Problēmas objektīvu iemeslu dēļ var rasties lidojot ar jebkuru aviokompāniju,piemēram,ja sasnieg daudz sniega vai vulkāns. Ja kurš meklē kašķi, vainas var atrast vienmēr. Bet visumā normāla laba aviokompānija normālam ne visai biezam cilvēkam. Ja grib ko smalku, jāizmanto citu lidsabiedrību biznesa klase, par 400 ls arī aizvedīs uz Londonu ar pusdienām un šampanieti un numurētu sēdvietu, bet tā arī būs visa starpība.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

esmu lidojusi četras reizes, nekādu problēmu

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -8

    balsis

Hokejfans.

-1660

 
Palasi citu viedokli par to, http://fawgame.com/?rf=496e74656c Gudrajiem.lv pazīstams saits.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.