Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ieva Līce

+120

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1344 skatījumi

Kas notiek, ja lidmašīnas reisu atceļ streika dēl, bet biļete protams nav papildus apdrošināta?

Ceļošana » Eiropa

Tātad tagad redzu LNT ziņu reklāmu, ka Rīgas sabiedriskais transports piesaistīsies VISPĀRĒJAM Eiropas stekam 29. septembrī, un man sametās sķērma dūša, jo visu gadu ilgi gaidītais un ieplānotais brauciens man sākas tieši tajā datumā. Ar tādu prieku tika atrasta lētā Ryanair biļete, vai tas nozīmē, ka man visam savam iecerētajam atvaļinājuma jāpavelk svītra pāri? Jo nauda bija LIELS faktors šajā ceļojumā, tāpēc apdrošināšanu, kas sadārdzinātu pasākumu tika noignorēta....

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rakstu sērijā varat uzzināt par PTAC šajā rakstā - I daļā: http://www.rihardsplotka.lv/kadas-ir-manas-pateretaja-tiesibas/#.VyTjFNJ97IU

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Rynair nav Rīgas sabiedriskais transports! :-) Aviopārvadājumus regulē EK direktīvas, kuras nosaka, ka gadījumos, ja aviolīnija vainas dēļ lidojums aizkavējas vai tiek atcelts, aviolīnijai ir jākompensē lidojuma cena, aizkavēšanās dēļ jānodrošina pasažieri ar ūdeni un pārtiku, bezmaksas naktsmītnēm utt. Kas tiek arī darīts!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Pakalpojums netiek sniegts - nauda jāatgriež. Var gadīties, ka caur PTAC vai pat tiesu tikai piekāpsies, jo aviokompānijas visā pasaulē laika gaitā ieguvušas lielākas tiesības, nekā parasti uzņēmumi.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.