Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1289 skatījumi

Par lidošanu ar bēbi, kā ir ar ratiņiem un sēdeklīti

Ceļošana » Eiropa

varbūt kāda māmiņa, kura lidojusi ar zīdaini, zina kā ir ar ratiņiem un autosēdeklīti? Lidoju pirmo reizi, viena, man ir bagāža 15 kg, rokas bagāža, zīdainis, ratiņi un auto sēdeklītis, biļetei ir prioritāte. Gribētu zināt vai lidmašīna, jākāpj ar sēdeklīti un kas notiek ar ratiņiem?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Izklausās, ka lidosi ar Ryanair, un pieņemot, ka zīdainis ir vecumā līdz 23 mēnešiem, tad ratiņus bez maksas nodosi bagāžā, savukārt par auto sēdeklīti nāksies samaksāt 10(20 ja check-in veiksi lidostā) eiro un arī nodot bagāžā. Lidmašīnā varēsi ienest tikai sevi, sīci un savu rokas bagāžu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Katrai avio kompānijai ir savi noteikumi. Tev labāk pačekto viņu mājas lapas. Es lidoju ar Latcharter, puikam bija 2 gadi. Ratus mums caur bagāžu izlaida bez maksas. Tikai pie bagāžas saņemšanas dabūjām skriet pa visu lidostu un meklēt kur tiek izsniegta nestandarta bagāža. :)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.