Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1998 skatījumi

Ar auto pa Norvēģiju

Ceļošana » Eiropa

Šovasar tā kā ir ieplānots neliels (varbūt ar nedaudz garāks - orientējos ap 4000 km) brauciens pa Norvēģiju ar personīgo autiņu. Bet tā kā autiņš ar jau vairs nav nekāds jaunais vēlētos pirms brauciena drošības dēļ veikt viņam nelielu diagnostiku. Kuriem mezgliem būtu jāpievērš uzmanība ņemot vērā Norvēģijas reljefu un varbūt Jums ir pieredzētās kādas problēmas no pieredzes. Varbūt arī Jums būtu kādi citi ieteikumi, netikai saistībā ar auto.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Bremzes! Nezinu kur tieši brauksi, es tur esmu nobraukājis kādus 8000 km no gala līdz galam un krustu šķērsu. Vietām ir ļoti gari taisni nobraucieni bez serpentīniem. Maksimāli jābremzē ar dzinēju. Teltis var celt kur ienāk prātā, bet tur kur ienāk prātā parasti nemaz nevar uzcelt. Ziemeļos nav nakts un pazūd laika izjūta. Tad, kad gibas mest mieru, izrādās ir jau pusnakts un pieredzējušākie vietiņas jau ir aizņēmuši. Nevajag mēģināt ietaupīt uz prāmjiem, apbraucot fjordus, tas nekad neatmaksājas ;)

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Plānotais ceļš ir no Stokholmas uz Oslo un tālāk jau palēnām no dienvidiem ceļoties uz augšu līdz atlantījas ceļam (laikam tā sauca to ceļu). Kā arī plānotais laiks būtu jūnijā uz Jāņiem, tamdēl apskatot citu galerijās parādījās doma, ka labāk varbūt nemaz nemainīt svaigās M+S ziemas riepas pret tīrajām, bet jau nedaudz pabrauktajām vasaras riepām.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.