Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Džo Atoms

+20

 
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2977 skatījumi

Pieredze lidojot ar RyanAir uz UK (vai RyanAir kopumā)?

Ceļošana » Eiropa

Sveiki,

Jautājumi tiem, kas ir ar RyanAir starpniecibu devušies uz UK, vai lidojuši kopumā:
1) Cena reāli atbilst internetā redzamajai (ap 10 Ls - no taxes) vai arī ir kādi slēptie papildus maksājumi - lidostas nodevas, vai kas tāds?

2) Cik redzams par ne-rokas bagāžu papildus jamaksā 15 mārciņas un atļauts vest 15 kg. Ir kāda pieredze ar šo? Zināms citas aviokompanijas pieļauj nedaudz vairāk svara, citas ir striktākas, kā ar RyanAir?

Paldies jau iepriekš!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Madara Liepiņa

+201

 
1) Pavasarī ar Ryanair lidoju uz UK , būtībā bija tā ka cena tika uzrādīt 30Ls, bet galu galā ar vienu reģistrējamo bagāžas vienību kopā sanāca 40Ls. Kad sūtīsi biļeti internetā pirms apmaksas tev uzrādīs kāda ir kopēja cena. Cits nekas netiek noņemts no kartes kā tikai biļetes cena. Esmu jau lidojusi vairākkārt!
2) Bagāžai kuru nodosi terminālā svara ierobežojums ir 15kg; Ar to man problēmas neradās ne Īrijā ne Anglijā. Arī Ryanair diezgan stingri skatās lai bagāžas svars nepārsniegtu maximumu. Mammai reiz piekasījās pa liekiem 300g

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Anete Siliņa

+3834

 
Piekrītu marikai. papildus izmaksas cik atceros ir apdrošinšāna(nav obligati), biletes nopirksanas apstiprinajuma sms(nav obligati), maksa par to ja izmanto visa karti (electronam nav jamaksa) laikam 3ls, tagad laikam par web check in 3,5ls, protams ari par bagazu ko iecheko (lielaa bagaza, ko nenem lidzi salona) jamaksa.
agrak ryanairs tik stingri nesekoja bagazam lidzi, tagad ir loti stingri tos svarus skatas, lai nemot salona ta ir 1 soma, nevis 2 mazinas(kaut ari kopejie izmeri neparsniedz vinu noteiktos) un galvenais (ka jau visas kompanijas) nekadus skidrumus nenemt salona!
cik dzirdets par eiropas lidostam, tad Lielbritanija esot vispiekasigakie pie kartibas. bet es pati nezinu - neesmu tur bijusi :)

pirms 14 gadiem  

Džo Atoms, pirms 14 gadiem :

Paldies par papildus info! :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu arī ar Visa Electron maksājot nokāš tos 3.50

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilis Folkmanis

+200

 
Ira rī svarīgi rezervējot lietot Visa electron,jo citādi būs papildus 3.50 jāmaksā,bet ar juno gadu būs Mastercard bez maksas,bet citas ar 3.50 papildus maksu,kas ir transakcijas maksa.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lielā bagāža, kuru nodosi un par kuru maksā pērkot biļeti drīkst būt svarā līdz 15,999kg, nedrīkst pārsniegt 16kg plus tu vēl vari ņemt rokas bagāžu lidmašīnā līdz 10 kg, par kuru nav jāmaksā. Biļetes cena ir tā, kas uzrādās kā total price, vairāk nekas netiek novilkts no kartes. Jā, un obligāti jāizprintē boarding card, kad taisi online check-in, agrāk pietika tikai ar kodu, ko saņem kad nopērc biļeti, bet tagad vairs nē. Ceru, ka ir tev tagad kāda skaidrība! Es lidoju katru gadu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu pirmoreiz pērkot biļeti ir jābūt uzmanīgam ar tādiem lodziņiem kā apdrošināšana utt. kur vārtiņš "bez" ir paslēpts kautkur starp valstu nosaukumiem, kā arī citi viltīgi ķēksīši, daži, peļņas labad, mēdz būt atķēksēti jau sākotnēji.
Diemžēl dauz laika pētīšanai nav atvēlēts, it sevišķi labi jāsagatavojas, ja ir jāievada vairāku cilvēku dati - datu ievades laiks arī ir ierobežots, iespeējams, lai steigā visu nepamanītu!!!
Pareizi jāveic arī bezmaksas Online check in (to iespējams izdarīt tikai pāris dienas pirms izlidošanas) - jāizprintē biļēte ar svītru kodu nevis kāda cita lappa!
Ceru ka noderēja - esiet vērīgi!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gints Malzubris

+100

 
Esi gatavs/a Lielbritānijā novilkt kurpes uz drošības pārbaudēm. Kad es braucu pirms ~ gada, tad tā bija jādara. Vēl viņi piekasās visādām elektroniskām iekārtām, speciālā telpā man pārbaudīja laptopu, fotoaprāta un (kas vissmieklīgākais) bērnu spēļu mobilo telefonu.
Vel par Ryanair - par bagāžas iečekošanu papildus jāmaksā nav. Tikai par pašu bagāžu pie biļetes pirkšanas. Par svara ievērošanu gan visai stingri attiecas. Esmu pākrāmējis somas vairākas reizes, jo pārsniedz teixim par 1 kg. Bet tas loti atkarigs no cilveka. reizem piesienas, reizeem nee. Vienreiz man teica, ka atljaujamais ir pat 15.9 kg.

pirms 14 gadiem  

Džo Atoms, pirms 14 gadiem :

O, paldies, noderīgs papildus info. Laptops un foto ir, bus japadomā lai nav ķēpīgi tos nodemonstrēt vajadzības gadījumā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kristaps Vaits

+700

 
nu to cenu ko parāda total price ir arī galējā cena gandrīz bez somas.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.