Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1916 skatījumi

Kur visizdevīgāk Rīgā "nopirkt" Lietuvas litus?!

Ceļošana » Eiropa

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jebkuru nacionālo valūtu visizdevīgāk ir iegādāties valstī, kurā tā ir maksāšanas līdzeklis, pie tam to darot jebkurā bankā nevis valūtas maiņas punktos. Lietuvā jebkurā bankā iepērk Latvijas latus, tāpat arī nelielām summām nekādi zaudējumi neradīsiesies, ja iegādāsieties jebkurā Latvijas komercbankā. Kurss visur ir prakstiski vienāds!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis

+880

 
Uz Aspazijas bulvāra nedaudz aiz McDonalda ir pāris valūtas maiņas punkti, parasti tur ir izdevīgākais kurss daudzām valūtām. Latvijas bankas galvenajā ēkā (pretī prezidenta pilij) eiro kurss ir 1:1 tāds kādu nosaka Latvijas banka savā mājas lapā. Bieži vien tas ir izdevīgāks nekā citās bankās vai maiņas punktos. Ja gribi aplūkot visas valūtas ieej http://www.valūtaskurss.lv

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es tak pateicu, kur vislabākais kurss http://www.tavex.lv Nevienā bankā nebūs tik pat labs kurss kā Tavexā! Pie tam Tavex atrodas centrā ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Izmanto bankas karti un neko nemaini. Nekāda lielā atšķirība ar skaidrās naudas maksājumiem nebūs.
Pāris santīmu varbūt.

pirms 13 gadiem  

Gerda Grinberga, pirms 13 gadiem :

Es tā arī vienmēr esmu darījusi, bet šoreiz vajag tieši skaidru naudu. Tāpēc nezinu, kur īsti mainīt. Arī variants mainīt tur uz vietas neder, jo vajag uzreiz.
Bet jā, es tieši tagad iešu pavazāties pa centru, paskatīšos kursus valūtas maiņas punktos, bet visticamāk, ka mainīšu kādā bankā, un ceru, ka nebūs nekādi lielie komisijas maksājumi...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.