Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Rasa Sausiņa

+73

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1801 skatījumi

Kurš ir lidojis ar Rynair un saprot kas tur īsti ar tām somām, kas īsti jāmksā un lidojumiem ar taxes un bez kāda atšķirība?

Ceļošana » Eiropa

Taisos lidot un nesaprotu, kas tur īsit ar tām somām, mugursoma parastā arī skaitās, kā ķipa čemodāns via kas tur īsit un rokas somiņu jua var ;nemt līdz un ja tā ir tāda palielāka? :D
un ir tie lidojumi ar txes un feel, kas tie tādi HELP

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

T. L.

+2450

 
Perkot aviobileti,tu vari pasutit varakas lielas somas,tikai par katru attiecigi jamaksa.Vienas lielas somas svars,kura tev janodod pie "chek in",nedrikst parsniegt 15kg.Par katru lieko kg tev bus japiemaksa Ls5,ja lido no Latvijas.Lidzi tev var but rokas bagaza,par kuru atseviski nav jamaksa.Piemeram,tada ka standarta sporta mugursoma vai kas tamlidzigs,protams,es nedomaju par lielu alpinistu mugursomu.Rokas bagazas svars nedrikst parsniegt 10kg,bet parasti man neviens to nav sveris-tikai paradi "chek in",ka tev ir viena mugursoma vai damam citreiz palielaka rokas soma.Es parasti tur iekrauju vairak,tikai censos neizplest somas izmerus,jo vina bus jaliek uz lentas prieks skanesanas un tur ir tads ka ramis,kur somai jaiet cauri-svaram ipasi nav nozimes.Parasti mugursoma es lieku Latvijas delikateses-kupinajumi,rupjmaize utt.Produktiem ir liels svars,bet vietu daudz neaiznem.Rokas bagaza nevar but skidrumi-dezisi,smarzas,zobu pasta utt,ta jaliek lielaja soma vai jauzrada atseviski

pirms 14 gadiem  

Rasa Sausiņa, pirms 14 gadiem :

tatad cik es tā noprotu par mugursomu nav jāmaksa ja? ja neparsniedz tos 10 kg?
es domāju ņemt vispar tādu palielāku rokas somu! a tajā var būt zobu pasta nu higenai lidzekli!
a kā ar tiem šampūniem un tas viss?
vnk es lidosh pirmo reizi un neko nezinu!! :D

T. L., pirms 14 gadiem :

Perkot aviobileti,par rokas bagazu nav atseviski jamaksa.Oficiali,ta nedrikst parsniegt 10kg,bet man parasti ir smagaka,jo to neviens ipasi neparbauda-uz personu var but tikai viena soma rokas bagaza.Precizus izmerus es pateikt nevaru,bet damam biezi redzu neliela izmera cemodaninus,rokas somas,vai ari parastas mugursomas.Parmerigi lielu nevajag.Skidrumi un higienas preces liec lielaja bagaza,kura janodod pie "chek in".Rokas bagaza tas nedrikst but vai ari jauzrada atseviki-celofana maisina.

Rasa Sausiņa, pirms 14 gadiem :

nu ja es jau vnk taisos uz trīs dienām braukt uz UK un lielo čemodānu man tak nevajag! :) Paldies tev

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es esmu lidojusi , bagāža tur it kā neietilpst , var protams piemaksāt par to. Rokas bagāža ir 10 kg(vismaz tā bija kad es lidiju), bet man kout ko teica , ka tagad ir līdz 8kg . Galvenais lai soma būtu 55cm x 40cm x 20cm. Ja gribēsi kaut kur braukt citu reizi, ieteiktu Tev <a href="http://avio.lv/aviokompanija/turkish-airlines-biletes/ " > http://avio.lv/aviokompanija/turkish-airlines-biletes/ </a> . tur cenas nav baigi atšķirīgas un vismaz normāla bagāža ietilps :)

pirms 6 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

J;a, rokas bagāža nedrīkst pārsniegt 10 kg un tās izmēri nedrīkst būt lielāki par 55 сm x 40 сm x 20 сm.Esmu lidojusi diezgan daudz un somas ir gan pārsvērtas vai ir šie 10 kg , kā arī liktas tajos statīvos dzelzs, kuri ir attiecīgi rokas bagāžas izmēros!!Tā kā pārbauda gan rokas bagāžu!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Antra Vagnere

+302

 
T. s. rokas bagāžā, ko ņem līdzi lidmašīnas salonā, šampūns un citi kosmētiski šķidrumi nedrīkst būt pudelītē, kuras tilpums pārsniedz 100 ml.

pirms 14 gadiem  

Rasa Sausiņa, pirms 14 gadiem :

tātad var būt bet nedrīskt parsniegt tilpumu!! :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kā kurā lidostā piesienas, bet oficiāli rokās drīkst būt viena soma līdz 10kg un izmēros, kuri (ja nemaldos) nepārsniedz 50x40x20cm.

pirms 14 gadiem  

Rasa Sausiņa, pirms 14 gadiem :

paldies

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.