Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 673 skatījumi

Tallink

Ceļošana » Eiropa

Nākamnedēļ braukšu no Stokholmas uz Rīgu (ar savu auto) lieta tāda , ka biletes nopirku pēdējā brīdī, visas mājdzīvnieku kajītes izpirktas - braucu ar suni (mini) .. Vai būs ok ja būšu parastajā kajītē? Kādam bijusi līdzīga pieredze?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

mmooniktt

+185

 
Pieredze nav bijusi, bet problēmām nevajadzētu būt. Ja dzīvnieka pase būs kārtībā, noteikti sunīti uzlaidīs uz kuģa. Visticamāk sunītis būs jātur būrītī vai klēpī, varat apskatīties Tallink mājaslapā noteikumus par dzīvnieku pārvadāšanu. Dzīvnieka pasei noteikti jābūt. Ja suns nav liels, domāju, ka nav jābūt obligāti speciālajai kajītei. Jauku ceļojumu! :)

pirms 10 gadiem  

Vika Leitarte, pirms 10 gadiem :

Ahā , paldies, jā visi dokumenti ir kārtībā un cerams viss bus ok, esmu dzirdējusi , ka paziņu paziņas no Zviedrijas esot braukuši ar kaķi un neviens pat neapjautājās vai viņiem ir dzīvnieks, un sanāca pa kluso iešmaukt :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
Tak uz taa kugja pat lielgabalu vareetu uzstumt un neviens to pat nepamaniitu - iisteniibaa shausmas kaa var shitaa paarvadaat jebko un bez uzmaniibas pieveershanas ...

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.