Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 838 skatījumi

Lidoju ar pārsēšanos

Ceļošana » Eiropa

Lidoju ar pārsēšanos lidostās Berline(TXL) un Minhene(MUC). Laiks starp reisiem ir 13h. Vai šo lidostu tuvumā ir vieta, kur par mazām naudām pārnakšņot?

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Eddy Gonzalez

+41

 
Hotelscombined ir labākā vietne, kur meklēt un salīdzināt viesnīcas - pie Berlīnes lidostas meklē šeit: http://bit.ly/1RZxATE , norādi vajadzīgo datumu un salīdzini cenas, augšpusē nospied uz kartes ikonas un redzēsi interaktīvo karti, tur būs cenas un atrašanās vieta. Papildus uzzini, vai cenā nav gadījumā transfers uz lidostu. Minhenes lidostas tuvumā: http://bit.ly/1QFJaQJ Kā plānu B iesaku apskatīt variantus aizbraukt uz centra pusi vai sagatavoties pavadīt ilgāku laiku lidostā, uzzināt par lounge iespējām Berlīnē.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Praktiski visās lielākajās lidostās vai to tuvumā atrodas vairākas viesnīcas, kur cilvēkiem pārnakšņot, tā ka izmantojiet google meklētāju, uzrakstiet Berlin (TXL) cheap airport hotel un apskatieties piedāvājumu. Mazas naudiņas ir stiepts jēdziens, kas vienam ir mazas naudiņas, citam nav pa kabatai.

pirms 8 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.