Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Runā, ka dažviet varot saņemt uzlīmi pa pastu, ja pazīst "pareizos" cilvēkus...
Bet, ja liekas, ka nepamatoti "čakarē", tad iepazīsties ar http://www.likumi.lv/doc.php?id=88101 9.nodaļu: "Rīcība strīdu gadījumos un lēmumu apstrīdēšanas un pārsūdzēšanas kārtība" un rīkojies.
Par to ka Rīgā grūtāk negribētos piekrist, bet katram jau savs stāsts.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Lūsis

+100

 
Nekad neesmu sapratis cilvēkus, kas grib "izšmaukt" caur Tehnisko Apskati... It kā, zin, valstij vajag, lai Tu brauc ar tehniski atbilstošā stāvoklī esošu auto (ok, valstij vajag, jo Tu esi vajadzīga dzīva kā nodokļu maksātājs). Common, vismaz vienreiz gadā jau nu tomēr vajadzētu auto savest teicamā tehniskajā stāvoklī! Par totāliem niekiem reti kad piesienas, ja redz, ka ar pārejo viss ok. A ja izsvilpj par kādu piekares vainu, tad jau ir vienalga, ja ieliek arī kādu ķeksi citur - vismas ir motivācija piestrādāt pie auto stāvokļa. Es esmu par normālu un rūpīgu tehnisko kontroli vismaz vienreiz gadā. Nez vai būsi laimīga, ja Tevi nonesīs kāds lūznis bez bremzēm...

pirms 13 gadiem  

Evita no savējiem, pirms 13 gadiem :

Kāds Tu izcils gvelzējs esi! Vemt gribas no tādiem kā Tu! Nevienā brīdī neesmu runājusi, ka gribu izšmaukt kaut kur. Es vēlos, ka apskatē ierauga lietas, kas ir jāierauga un ir par tēmu, nevis pakustina vienu trubiņu un viss - mašīna nevar piedalīties satiksmē un tml. Rīgā manu jauno mašīnu tā purināja, ka likās, ka tas mehs no dusmām kādu riteni tūlīt nolauzīs aiz izmisīgas cenšanās kaut ko atrast! Tas taču nav normāli!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Janka

+1148

 
Siguldā skates būcenim ir tikai bedre, tā kā visu pamanīt viņiem tā pagrūtāk un arī pilnīgākie zvēri tur nestrādā. Salīdzinot ar Rīgu, šis tas iet cauri vieglāk (Bremžu vienādumam protams ir jābūt)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Normunds Rikards

+1430

 
Es teiktu ka visvieglak varetu but ogrē! Izlaida cauri ar beigtu rokas bremzi un ar beigtu ritenja sviru. Pateica lai nomainu uz vietas ritenja sviru un tad laidis cauri pat punktu nepiešķira un kad nomainiju pat neparbaudija!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.