Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Man personīgi šķiet, ka Pasāti bieži vien tiek izmantoti kā darba zirgi. Nu ok, šim vēl gads ir jauns, bet, piemēram, vecos Pasātus (it sevišķi dīzeļus un it sevišķi jau universāļus) bez astronomiska nobraukuma ir grūti atrast. Parasti viņus mēdza pirkt uzņēmumi, nobraukt un tad notirgot. Tā kā, ja auto ir lietots, es laikam ņemtu Audi.

Kaut gan zini, pērkot jebkuru lietotu mašīnu, tā ir tīrā laimes spēle. Citi nopērk par 400 Ls 1988. gada auto un jau gadiem brauc, a citi nopērk 2000. gada par kosmiskām summām, tad gada laikā iegrūž vēl tik pat servisā un pēc tam pārdod, jo ir apnicis taisīt.

Lietots auto ir un paliek lietots auto. :) Var nopirkt gan labu Opeli, gan arī sūdīgu Lexusu.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Vēl arī jāpiemin, ka ne velti Pasātus izmanto kā darba zirgus. Jo daudzi Pasātu izlaidumi arī ir ļoti labi un izturīgi. Bet tur jau arī jāskatās konkrēts modelis. Un arī labu modeli var nokaut neilgā laikā.

Kārlis Ulmanis, pirms 13 gadiem :

Tā jau ar to laimes spēli ir...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.