Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

edgars

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 711 skatījumi

Auto izvēle AUDI/VOLVO/VOLKSWAGEN

Auto un transports » Automašīnas

Sveiki,vēlos nopirkt auto ar automātisko pārnesumu kārbu,dīzeļdzinēju,vēlams universālu,sākus skatīties uz audi a4 un a6,tiem ir vai nu 2.5tdi dzineji kas ir v6,vai nu 1.9tdg Pumpe Duse,palasot par viņiem sapratu,ka viņi ir problemātiski,tad sāku skatīties pasatus b5,bet ari tiem izradijas v6 2.5tdi,pēc tam sāku skatīties volvo v70 ar 2.4d vai 2.5d,bet atkal runā,ka viniem biezi mēdz būt problēmas ar ātrumkārbu,beigu beigās sapratu,ka nezinu kādu auto lai pērk,cena vēlama līdz 3000eu.Varbūt kāds var padalīties ar pieredzi,jo negribās iegrābties,gribas un lai dzinējs ir kārtībā,un lai automāts strādā nevainojami.Iepriekš pateicos par atsaucību!

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Marts Rozens

+3475

 
Par Volvo ir dzirdēts, ka viņiem hadene netur mūsu ceļus un motori lūst. Dīzeļiem čakarējās sprauslas, un abu veidu motori nepietiekoši eļļojās, kā rezultātā, mēdz būt nopietni defekti, jo eļļas spiediena sensors atrodās pie pirmā cilindra, bet eļļa trūkst pēdējam. Ja amartizātoru bukse ir beigta amartizātors mēdz izlūzt cauri un atsisties halbē.
Volksvagen un Audi ir alumīnīja piekare un 2,5 dīzeļi bieži lūst. 1,9 litru dīzelis ir sakarīgāks.Neiesaku ņemt Wolksvagen un Audi, Volvo iegādi var apsvērt.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars Nglis

+341

 
Man ir jau gandrīz gadu Volvo V70 ar 2,4 litru d5 dīzeli un automātisko kārbu. Nevaru neko sliktu pateikt, pagaidām automāts strādā labi. Braukšana jau nu ir vienreizēja it sevišķi ja vajag abdzīt. Automāts izdara savu, motoram jaudas ir pietiekoši. Rezerves daļas ir dārgākas,bet toties ir jāmaina retāk. Vienīgā vājā vieta ir stūres mehānisms, to zinu jau no pieredzes, jo ar volvo braucu gadus astoņus.

pirms 10 gadiem  

edgars, pirms 10 gadiem :

Paldies ņemšu vērā)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.