Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1889 skatījumi

Cik ilgā laikā no dokumentu iesniegšanas CSDD un autoskolas examena nokartoshanas, janokarto CSDD teorijas un brauskhanas eksamens?

Auto un transports » Cits

Es kādu pusgadu atpakaļ noliku eksāmenu autoskolā (braukšānā un teorijā) un devos uz CSDD. Viņi man teica, ka varu nākt likt jebkurā laikā teoriju un braukšanu. Neteica, ka ir kāds termiņš, bet pazīstama persona teica, ka viņai anulēja visu termiņa neievērošanas dēļ. Kāds zina detaļas šajā sakarā?

Pirms 14 gadiem

Korekcija - teoriju noliku 20 janvārī šī gada. Autoskolas braukšanu man nemaz nevajadzēja likt. Autoskola teica, ka esmu brīvs un tagad man viss tikai ar CSDD jārunā. CSDD nekādu termiņu nenoteica...vai tas nozīmē, ka tagad jebkurā laikā varu uz CSDD iet kārtot teoriju un braukšanu?

unknown (Google), pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Jēzus, mīļais cilvēk, tak pazvani uz CSDD un tur tev visu apskaidros. Priekš tam tur informācijā ir nosēdināta dāmīte, lai atbildētu uz taviem jautajumiem.
Es tiesības liku divus gadus atpakaļ un man bija teorijas eksāmenam termiņš mēnesi, a braukšanas eksāmenam gads. Ja neiekļāvies, tad ej atpakaļ uz auto skolu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pats autoskolas eksāmenus liku 6 gadus atpakaļ, autoskolā sacīja ka mans termiņš ir 2 gadi līdz skolas eksāmenu pārkārtošanai ja neparādos CSDD. Aizej uz savu autoskolu un uzprasi cik ilgi vari stiept gumiju līdz CSDD eksāmenam. Ja nešaubos tad vajadzētu būt diviem gadiem!

pirms 14 gadiem  

unknown (Google), pirms 14 gadiem :

Autoskola man vispar neko neteica. Vina teica ka ar viniem viss cauri lai eju uz CSDD. Tagad skatos ka uz tas lapinjas ko autoskola iedeva rakstits ka teorijai 1 menesis deriguma termins, bet tas kaut kads bullshit, jo CSDD man neko par vienu menesi vispar netieca un tur mani jau registreja un iedeva telefonu uz kuru zvanit kad gribu nakt likt examnenu. It ka tagad savadaki noteikumi bet isti skaidribas nav.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.