Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1673 skatījumi

Vai par taksometra vadītāju strādājot ir jābūt kādam konkrētam braukšanas stāžam? Vai ir kaut kāds likums saistībā ar šo ?

Auto un transports » Cits

Piemēram, vai likumā kaut kur ir teikts, ka par taksometru vadītāju var strādāt vadītājs, kuram stāžs nav mazāks par 3 gadiem. Tas tikai piemērs.
Vai arī tas nav nekur noteikts ?
Jautāju, jo vēlos pieteikties par taksometra šoferi bet nezinu kā ar tiem stāžiem, man stāžs vēl nav no lielākajiem, bet braucu katru dienu un daudz, pie stūres jūtos ideāli, tapēc iedomājos, varbūt likums nemaz neatļauj, darīt to, kas patīk un vēl saņemt naudu par to. :)
Ceru uz atbildi, paldies.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jana Biezā

+141

 
http://likumi.lv/doc.php?id=36720
35. pants. Vieglo taksometru pārvadājumi

(5) Tiesības vadīt B kategorijas transportlīdzekli pasažieru komercpārvadājumos ar vieglo taksometru ir tikai tādai personai, kurai B kategorijas transportlīdzekļa vadītāja stāžs ir vismaz trīs gadi.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anda Mei

+3606

 
draudzene sāka strādāt lady taxi, lai gan nesen bija nolikusi tiesības, bet tas bija izņēmuma gadījums, jo vispār viņi prasa stāžu - kaut kādi iekšējie firmas noteikumi, tāpat kā sludinājumā prasa bilancspējīgu grāmatvedi ar tik un tik ilgu praksi. draudzenes dēļ uztaisīja izņēmumu, jo šefs pats apsēdās viņai blakus un uztaisīja reālu pārbaudes braucienu pa Rīgas ielām. Ja labi brauc, varbūt Tev ko līdzīgu izdodas dabūt gatavu! ;)

pirms 14 gadiem  

Monta Valdmane, pirms 14 gadiem :

Nebija viņai nekādu izņēmumu draudzenes dēļ, es ar tur biju aizgājusi un pats šefs brauc ar visām meitenēm, pēc tam ir arīu lielie izbraucieni jau citas meitenes vadībā. :)

Monta Valdmane, pirms 14 gadiem :

Nebija viņai nekādu izņēmumu draudzenes dēļ, es ar tur biju aizgājusi un pats šefs brauc ar visām meitenēm, pēc tam ir arīu lielie izbraucieni jau citas meitenes vadībā. :)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.