Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1635 skatījumi

Kādā veidā var atcelt TI aizliegumu veikt automašinas tehnisko apskati?

Auto un transports » Cits

Tiesas izpildītājs manai automašīnai ir uzlicis pilno liegumu. Kādā veidā liegumu var samazināt, lai ar automašīnu varētu veikt tehnisko apskati.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Šo aizliegumu var samazināt vienojoties ar tiesu izpildītāju vai griežoties tiesā. Tiesu izpildītāji bieži vien uzliek nepamatotus aizliegumus, nobloķē visus kontus un vienlaicīgi veic atskaitījumus no saņemtās darba algas. Ja maksājumi tiek veikti, tad nav nekāda pamata papildus aizliegumiem, tai skaitā aizliegumam veikt mašīnas tehnisko apskati un to izmantot naudas pelnīšanai...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pareizi Aivis saka, es domāju, jā aizliegums uzlikts, tādat elementāri, ka tas saistīts ar uzlikto sodu, no kura diez vai atkratīsies, kā arī tiesas izpildītāja uzliktie procenti.tiesas izpildītājs ir ieinteresēts nopelnīt savu algu, tikai pilna naudas soda samaksa ar visiem procentiem un tikai tad notiks kāda kustība.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.