Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivars Miigulis

+140

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3589 skatījumi

Atšķirība starp auto klimata kontroli un kondicionieri?

Auto un transports » Cits

Īsti labi nesaproti katra funkcijas un atšķirību pielietojumā automobīlī, kurš ir "krutāks", ja viņus vispār var salīdzināt?
Vai salona gaisa filtrs arī ir vēlviens šo ierīču paveids?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Sirga

+608

 
Kondicionierim var regulēt tikai ventilatora pūšanas ātrumu. Līdz ar to nosacīti var regulēt temperatūru. Klimata kontrole ir samērā serežģīta sistēma, kas sastāv no vairākiem automašīnas salonā izvietotiem devējiem, datora, regulēšanas iekārtas. Regulēšanas iekārtā tu uzstādi vēlamo salona temperatūru un klimata kontroles dators, vadot to pašu ventilatoru, cenšas nodrošināt šādu temperatūru auto salonā. pašam vairs nekas nav jāregulē.
Salona filtrs ir sistēmas sastāvdaļa. tas nodrošina, ka kondicionētāja dzesēšanas radiatorā nesapūš no āras gaisa visādu drazu. Salona filtru vēlams mainīt reizi sezonā visiem automobiļiem kuriem ir kondicionētājs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Jā, atverams logs arī ir viens no tiem. Bet īsumā kondicionieris ir vienkārši ierubīji un viņš strādā. Klimata kontrole jau regulē noteiktu režīmu - temperatūru, mitrumu.

pirms 14 gadiem  

Ivars Miigulis, pirms 14 gadiem :

a kondicionierim vai tad nevarēja vismaz temperatūru regulēt?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.