Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Budweiser

+361

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1401 skatījumi

Sods par braukšanu ar kvadraciklu

Auto un transports » Cits

Kāds ir sods/sankcijas ja pa koplietošanas ceļiem braucu ar kvadraciklu kurš nav domāts tādam nolūkam respektīvi ar tādu kuram nav registrācijas numura zīme un kurš ir paredzēts lietošanai tikai trasēs,pa lauku,utt.?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Sirga

+608

 
Ir bijis gadījums. Sadevām pa muti, norāvām svečvadus, vēl tur šo to un braucamo iegāzām grāvī. Jo ļoti rupji pārkāpa CSN un radīja avārijas situācijas uz ceļa. Laukos tādas lietas kārto uz vietas bez kādiem poličiem.

pirms 14 gadiem  

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

Un Tu uzskati ka kādu sist un bojāt viņam piederošu mantu ir īpaši normāli un gudri? Man šķiet, ka tādi cilvēki kā Tu ne ar ko neatšķirās no tādiem, kuri pārkāpj CSN!

Sandra L., pirms 14 gadiem :

oi oi oi, un kad šitie kvadriciklisti izjāj visus mežas ceļus (un ne tikai ceļus), kas nemaz nav viņiem piederoša manta? Sirgu šurp pie manis uz mežiem ar visu niknuļu kompāniju! :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.