Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ivo Balandins

-140

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3021 skatījumi

Vai var braukt ar norakstītu mašīnu pa mežu, bez TA bez apdrošināšanas un bez tiesībām?

Auto un transports » Cits

Karo4i vai meni nevar piesietes?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis G.

+2334

 
Tavs mežs, tavs auto, dari ko gribi. Man ir privātīpašnieciska;) pašapziņa un n e v i e n s svešs viedoklis to nenomāks- es noteikti tā darītu, neskatoties uz likumdošanu un CP jau Tavā mežā nevaktē. Ja jau visi tik pareizi, tad sodīsim arī tos, kas piemājas dārziņu kultivē ar paštaisītu traktorīti, jo, redz'- tam nav ne reģistrācijas, ne TA, ne ceļa nodoklis apmaksāts utt. Jautājums nebija "vai drīkst", bet "vai var", atbildu: ne tikai var, bet arī VAJAG!

pirms 14 gadiem  

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Pilniibaa piekriitu shaadai atbildei!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Rihards Kluss

+2567

 
Droshi vari braukaat pa savu privaato mezhu. Ja policija saaks sieties klaat, pirmais jautaajums vispaar ko vinji dara privaataa teritorijaa, tu vari vizinaaties kautvai ar trolejbusu. Privaataa teritorija nav koplietoshanas celjsh un liidz ar to nav arii celju policijas jurisdikcijaa. Protams pa celju jaabrauc uzmaniigi, ja tur ir satiksme un peekshnji var uzrasties arii policija. Bet uz taadiem privaatajiem celjiem policiju praktiski nesastapt.

pirms 14 gadiem  

JanKa, pirms 14 gadiem :

Oho, kas par privātuma svēto govi. Lūdzu, atsauci uz likumu, kas izslēdz "Ceļu satiksmes noteikumu 3.panta 34.punktu": "Transportlīdzekļa vadītājam, braucot pa ceļiem, kā arī pa citām vietām, kurās iespējama transportlīdzekļu braukšana, jāievēro šo noteikumu un citu ceļu satiksmi reglamentējošu normatīvo aktu prasības." Kā arī likumu kur ir paskaidrots kas ir un ar ko atšķiras koplietošanas no privāta ceļa.

JanKa, pirms 14 gadiem :

Vēl paturpinot, ja es pārkāpju tava privātīpašuma robežas (maita ne?) un izraisu negadījumu ieskrienot tavā auto, tad sanāk, ka šis nav ceļu satiksmes negadījumus, jo mēs taču, tavuprāt, nepiedalamies ceļu satiksmē, un kā tu apgalvo var neievērot noteikumus, piemēram, braukt bez tiesībām utml, tātad OCTA arī nedarbosies, un tu nesaņemsi atlīdzību, vai ne?

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem :

Ja tu kautkur ieskrietu, protams tiktu noformeets attieciigs protokols. Ja mani uz manis pasha privaataa celja apturetu celju policists, vinam naktos pieraadiit, kadeelj vins riiko reidu manaa privaatajaa teritorijaa. Ja tu butu lietojis alkoholu un pabrauktu mashiinu uz priekshu savaa privaatajaa teritorijaa, tad arii CP vareetu tevi sodiit?! Atbilde ir nee. Atsauci uz likumu nevaru dot, bet shaadas atbildes man sniedza paziistams celju policijas darbinieks un nekustamo iipashumu paarvaldniece.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Unknown™

+5089

 
Ja tas mežš ir tavs privātīpašums tad vari!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tev vēl jātiek līdz mežam , un tu brauc pa ceļu, pa kuru brauc vēl citi satiksmes dalībnieki, kurus tu apdraudi, atņems mašīnu, noliks laukumā un neatdos, kamēr vecāki nesamaksās sodu un dabūs labi maksāt par katru nostāvēto dienu stāvlaukumā

pirms 14 gadiem  

Ivo Balandins, pirms 14 gadiem :

A mežs tieši pie mājas :D

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

nu pieņemsim, ka ceļš ved pa taisno uz mežu, mežā ir ceļš, pa kuru tu brauc, ne jau pa krūmiem, pa ceļu brauc citi satiksmes dalībnieki, vai iet kājām, kaut arī tavs privātais mežš, tā ir sevetūte un apgrūtinājums tavā zemes plānā, ko respektīvi var izmantot arī citi, ja tu brauc kaut vai pa pagalmu vai'savu pļavu, nedod dievs kādam uzbraukt, policijai neko nepaskaidrosi, ka vizinājies pa savu īpašumu, tiesību nav, mašinas dokumenti nesakārtoti, jūsu ģimene tiks pamatīgi sodīta materiāli un tev arī noteiktu laiku būs liegums iegūt tiesības. Vari vizināties,ja policija ir tālu, bet , ja ar kaimiņiem ne visai attiecības, tad var nodot tevi policijai

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Varēt jau var, bet nedrīkst, jo tas ir publisks ceļš un tavs auto apdraud citus. Ar aprakstīto mašīnu vari braukt savā, privātā teritorijā, kas norobežota no publiskiem ceļiem.

pirms 14 gadiem  

Ivo Balandins, pirms 14 gadiem :

Skaidrs, paldies. Bet ja aptur policija, kāds pienākas sods vecākiem (vēl nav 18)

Edgars Neivalds, pirms 14 gadiem :

Vecākiem nekāds jo tev jau sākas kriminālsodāmība no 16 ja tev ir....Mani noķēra 17 gados bet tas bija vel alkahola reibumā un nelika sodu tik piespiedrabus un liegumu uz tiesībām....ja braukā tad izstiec bez alkahola...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.