Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1209 skatījumi

Vai cp drīkst atrasties ostā muitas zonā un veikt alkohola testus?

Auto un transports » Cits

Ienākot ostā kuģim-prāmim,uzreiz ir klāt arī ceļu policija un dod alkometrus.Vai cp tas ir atļauts vai tomēr tas ir jādara ārpus muitas zonas?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andrejs Bikovs

+2820

 
Ventspilī tas tiek praktizets katru reizi kad ienāk prāmis, cik atceros. CP priekšniecība un preses dienests uz šio jautājumu atbildi nesniedza.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Protams, ka LR valsts un pašvaldības policija drīkst veikt alkohola tests un jebkuras cita veida pārbaudes un operatīvās darbības jebkurā vietā LR teritorijā un teritoriālajos ūdeņos, tai skaitā, muitas zonā. No uzdotā jautājuma gan nav saprotams, kam šie testi tika veikti, kas ir izraisījuši tādu sašutumu jautājuma uzdevējā!

pirms 14 gadiem  

Evita Gudule(ex Kuzņica), pirms 14 gadiem :

Te ir princips. CP transportlīdzekļa vadītāju pārbauda ar alkometru pie paša trapa, kas rada lieku sastrēgumu. Šoferis pat neatrodas uz ceļa, bet gan muitas zonā. Tad jau var jebkurā pagalmā, laukumā pārbaudīt šoferus ar alkometru!

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Jūsu sašutums ir saprotams, taču šīs pārbaudes ir pamatotas, jo uz prāmjiem ir alkohols un notiek dažādi pasākumi, kuros piedalās ne tikai pasažieri, kas tālāk dodas ar sabiedrisko transportu vai tiem atbrauc pakaļ, bet arī šoferi, kuri ceļo kopā ar savu automašīnu. Protams, ka šīs pārbaudes varētu tikt veiktas arī aiz muitas zonas, taču šī izvēle ir ceļu policijas ziņā. Starp citu, LR CP var veikt pārbaudes arī daudzstāvu namu pagalmos un laukumos.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.