Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ronalds Riževs

+834

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1446 skatījumi

Kur lit autovadītaja tiesības?!

Auto un transports » Cits

Ir lieta sekojošā, ka ir iespēja nolikt tiesības, bet interesē, kurā vieta varētu to izdarīt lētāk, respektīvi, kur teorija ar visiem dokumentiem sanāks letāk. Iesakiet kādu autoskolu, kur, iespējams, esat paši mācijušies.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+7951

 
Tas jau vairāk atkarīgs no veiksmes.
Tā kā tagad jau visur teorija ir apgūstama "par kapeikām", tad lielākie izdevumi ir par bruakšanas nodarbībām, bet ja gadās instruktors, kuram interesē vairāk nodarbības nevis kvalitāte, tad tur jau būs lielāki izdevumi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vineta

0

 
ne vienmer autoskolas, kuras reklamejas ka letakas - ir labakas... ir daudz slepto izmaksu (vajag ieprieks izlasit ligumu ar autoskolu un noskaidrot noteikumus, kad tiec pielaists pie csdd examenu kartosanas), ka ari ... musdienas par velti ir tikai siers pelju slazda, un autoskolas, kuras piedava par kapeikam iegut kvalifikaciju nemaz nevaretu segt savus izdevumus, lai vispar pastavetu- ta, ka vislabak ir macities autoskola ar labam atsauksmem no draugiem, pazinjam...(skopais maksa divreiz)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Es arī mācījos Vanagā. Autoskola laba,bet viena no vidārgākajām,ja ne pati dārgākā.
Autoskolu teorijas cenas papētī no tāda viedokļa,kur pašlaik ir atlaides,bet pievērs uzmanību braukšanas cenām,jo tas naudas paņem vairāk nekā teorija. Bet viss jau atkarīgs no t';a,cik manīgs braucējs pats būsi.
Man pašlaik ir instruktors,kas par braukšanu ar vecu golfu ņem tikai 7 ls. (1,5 st.). Lētāk nedabūsi. Instruktors arī nav īpaši slikts,vidējs, mierīgs tāds.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Mācījos "Vanagā" 12 gadus atpakaļ. Tā kā nav ar ko salīdzināt, likās ka ir ok. Instruktors bija normāls, braukšanu noliku ar pirmo reizi gan skolā gan CSDD.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.