Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 2825 skatījumi

Ceļa zīme

Auto un transports » Cits

Iela uz manu māju nav asfaltēta , 500 m gara ar vairākām ,tādām pašām šķērsielām. Vienā pusē biezais nopirka un pārbūvēja māju, un , pēkšņi ceļa (kur stāv viņa māja)posmā no viena krustojuma līdz otram krustojuma, parādījās zīme 30km stundā, tālākos 300 metrus var braukt ar atļauto 50. Secināju, ka viņš ir parūpējies, lai gar viņa māju neputekļo garāmbraucošas mašīnas. Man ir jautājums, es saprotu, ka noteikti domē dabūjis atļauju un iegādājies ceļazīmes, bet , vai tad katrs, kam iegribēsies, var regulēt satiksmes ātrumu.? Man nav problēma samazināt ātrumu un es arī nebraucu ātrāk, jo sūdīgi tiem, kam es pašaušos lielā ātrumā garām, bet jautājums, vai katrs drīkst tā regulēt noteikumus?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Nez kas notiksm ja tu tos 200 m nenobrauksi ar 30 km/h. Ko tad viņš tu ceļu policistu ekipāžu nosēdinās. :D

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

mums jau nepaspēj ierakt jaunu ceļazīmi, ka ekipāža jau sēž krūmos un siekalojas:D

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Tas jau varbūt ir centrā, bet nedomāju, ka tajā privātmāju rajonā, kāds baigi ķerstīs pārkāpējus. Pie tam, tur jau diži arī nav kur ieskrieties.

MāRiS MiNčIoNoKs, pirms 14 gadiem :

Te jau neiet runa par policijas peļņu!!!! Iet runa lai nenoputekļotu māju!!!

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Māri, tas jau ir saprotams, kapēc tas saimnieks to zīmi ir uzlicis, bet tur vieta ir tāda, ka,lai arī tā zīme tur ir, stipri šaubos, ka kāds to ņems vērā, tatad, lai tiktu panākts vēlamais efekts, tad zīmei blakus janoliek arī CP ekipāža.
Rezumē - CP tur nebūs un māja vienos putekļos.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kam ir daudz naudas un vēl labi sakari ar pareizajiem cilvēkiem,tad visu var dabūt gatavu.Mūspusē pašā jūras krastā dažs atļaujas nošķūrēt kāpas un viņam neviens neko nesaka.Un tajā pašā laikā mazāk naudīgu cilvēku bez "sakariem",par niekiem paņem priekšā pēc pilnas programmas.

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

tā jauir

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Liene Arāja

+2999

 
vajag parbaudīt, vai ceļa zīme ir saskaņota un apstiprinata.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Īstenībā visa tā runāšana par to, ka bagātie cilvēki dara un rīkojas kā grib lielākoties ir bez pamata. Jo ceļazīmju uzstādīšanu var pieprasīt jebkura persona. Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu ceļa zīmju uzstādīšana jāsaskaņo ar Latvijas Valsts ceļiem. Šajā konkrētajā gadījumā jūsu kaimiņš nav tikai pakratījis dūri pakaļ ātrajiem braucējiem un putekļu taisītājiem, bet uzrakstījis iesniegumu un pamatojis ceļa zīmes nepieciešamību un saņēmis atļauju tās uzstādīšanai. Tāpat var rīkoties jebkura persona vai personu grupa!

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

nu, bet tad jau varēja dome piedāvāt visiem iedzīvotājiem samest naudiņu zīmēm, un salikt ceļazīmes visā 500 m ceļa posmā

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Vienīgā atšķirība ir tā, ka bagāti un pārtikuši cilvēki var pakonsultēties ar savu juristu un sastādīt visus nepieciešamos dokumentus precīzāk, minot pareizos iemeslus, utt., taču tas nenozīmē, ka to nevar izdarīt arī jebkurš cilvēks, kam mājās vai birojā ir pieejams internets un kas nepažēlos dažas dienas laika parakājoties likumu apcirkņos un ministru kabineta noteikumos. :)

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Valsts jau nekad nedarbojas tās pilsoņu labā. It īpaši jau Latvijā, brīžiem rodas priekšstats, ka tā vispār strādā kaut kur atrauti uz mēness un noteikti pilnīgi nesaistīti ar tās pilsoņiem, tādēļ arī tā traktē savas funkcijas kā precīzas atbildes sniegšanu saviem pilsoņiem, ja kāds uzrakstīja iesniegumu un vēlējās zīmi pie savas mājas, tad to arī saņēma un valsts savu pienākumu pret pilsoņiem bija izpildījusi... :-)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Autoskolā Eksperts Tev iemācīs atpazīt un zināt visas ceļa zīmes http://autoskola-eksperts.com/

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šitādi varianti attiecās uz smieklīgam ceļa zīmēm, tāpat kā ārzemēs liek kkādas klupības, tas pats pie mums. Re piemēri http://www.autoskola-presto.com/smiekligas-cela-zimes

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.