Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 991 skatījumi

LandRover-Discovery.Kāda ekspluatācijā,kādas izmaksas un cik tā ir ilgspēlējoša?Varbūt kādam ir pieredze ar šo auto?Vai vērts iegādāties?

Auto un transports » Cits

LandRover-Discovery.Kāda ekspluatācijā,kādas izmaksas un cik tā ir ilgspēlējoša?Varbūt kādam ir pieredze ar šo auto?Vai vērts iegādāties?

Pirms 14 gadiem

Help ar informaaciju...

Girts Zvirbulis, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Man kaimiņam ir tāds dampis. Cik zinu, tad viņš ir priecgs līdz nāvei, ka ticis pie tāda autiņa, tikai līdz brīdim, kad tur kaut kas sāk plīst, jo detaļas ir ļooti dārgas un nav arī tik viegli dabūjamas. Ja tev rokas aug no pareizās vietas un mašīnu vari remontēt pats, tad vēl tiksi pa lēto cauri.

pirms 14 gadiem  

Girts Zvirbulis, pirms 14 gadiem :

Jūsu kaimiņš ar to džipu braukā pa pilsētu un asfaltu jeb izmanto pilnībā pilnpiedziņas auto priekšrocības - lauku ceļi, meži, sniega sanesumi un bezceļš?

Aija Dobroviča, pirms 14 gadiem :

Nezinu ko viņš dara brīvdienās, bet ikdienā izmanto tikai pa asfaltu. Spriežot pēc tā cik tā mašīna vienmēr ir tīra, tad nedomāju, ka viņš to izmanto kā bezceļu auto. Viņam tā mašīna ir vairāk kā ego apliecinājums nevis nepieciešamība.

Girts Zvirbulis, pirms 14 gadiem :

Paldies!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.