Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 9

    Atbildes

  • 1 balss
  • 2204 skatījumi

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nē nē

+3609

 
PAr izdevīgumu pēc cenas - jāmeklē, kurām ir kādas akcijas un jāsalīdzina cenas. + pašam jāmeklē instruktors, kas neplēš piķi.
Kur vislabāk iemāca - ļoti grūti atbildāms jautajums, jo ir ļoti maz cilvēku, kas ir gājuši vairākās autoskolās un normāli viņas salīdzināt. Par katru autoskolu var atrast gan labas, gan sliktas atsauksmes, bet jāatzīst, ka salīdzinoši, par Vanagu ļoti maz sliktu runā, tā kā gan jau tur ir labi!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šeit ir noderīga informācija - http://bit.ly/2gbCFN8

pirms 7 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pirmkārt, es noteikti izlasītu rakstu par autoskolas Rīgā http://autoskola-eksperts.com/autoskolas-riga/
Otrkārt, nemeklē pēc visizdevīgāk, bet gan kvalitātīvāk, jo meklējot, kur lētāk, beigās var sanākt dārgām!
Par kuponistiem labs teiciens, pērkam kopā, iekrītam atsevišķi!

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nekādā gadījumā neiesaku Autoprieku! Viņi teoriju dod gandrīz par velti un tad instruktori ir ieinteresēti, lai tu tik brauc pēc iespējas ilgāk!!! kad jau biju CSDD, lai liktu eksāmenu (biju pārgājusi jau uz citu atoskolas instruktoru), man tur pateica, ka, ka līgumā, nekas nav teikts, tad pēc teorijas var iet braukt jebkurā atoskolā!! Nav obligātās braukšanas jābrauc turpat, kur mācās teoriju! un, ja kas, es arī sākumā nezināju, ka tad, ja tu noliec izmēģinājuma eksāmenu, tad tev instruktors nemaz nedrīkst nelaist uz eksāmenu, lai ko viņš domātu par tavu braukšanu! es būtu daudz ātrāk tikusi pie tiesībām, ja mazāk būtu klausījusies tajā Haraldā Burņickī, kas man bija, jo Rigā tevi jau vienmēr var aizvest uz kādu vietu, kur tevi var iegāzt un paziņot "vo, tu nemāki braukt!!", bet viņi eksāmenā jau vēlas nevis tevi iegāzt, bet redzēt, vai tu izproti noteikumus un brauc neapdraudot savu un citu drošību!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis

+880

 
Autoskolas Rīgā tagad ir pa pilnam un lielākā daļa (gandrīz 100%) piedāvā apgūt teoriju bez maksas, arī dokumentu noformēšanas izmaksas visām skolām ir ļoti līdzīgas. Pārējās izmaksas - baltās tiesības, pirmās palīdzības kurss, medicīniskā izziņa, csdd eksāmeni un vadītāja apliecība nav saistītas ar autoskolu un ir vienādā cenā.
Tādēļ skaties - kura skola atrodas tuvāk, paprasi atsauksmes draugiem, radiem, paziņām, palasi internetā atsauksmes, ieej www.autoskolasriga.lv tur sadaļā padomi ir sīki un smalki izstāsīts kā izvēlēties skolu, instruktoru, iemācīties braukt un nolikt eksāmenus. Vēl ņem vērā, ka svarīgāk ir atrast pareizo instruktoru (arī tur vislabāk prasīt draugiem), jo mācību braukšana ir absolūti visdārgākā pozīcija liekot tiesības.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

KONI piedāvā Tev apgūt „B” kategorijas apmācības kursu par ļoti pievilcīgu cenu tikai par 9.99Ls!
Sīkāk http://www.1808.lv/lv/izdevigakie-sodien

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

KONI piedāvā Tev apgūt „B” kategorijas apmācības kursu par ļoti pievilcīgu cenu tikai par 9.99Ls!
Sīkāk http://www.1808.lv/lv/izdevigakie-sodien

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Es pati esmu gājusi Grosā, esmu apmierināta. Labi skolotāji, instruktore vispār bija super! Par cenām nepateikšu, jo gāju tajos saucamajos, labajos laikos, un cipars man sanāca ap 500 Ls. Kopā ar visu CSDD.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Autoskolu varbūt izvēlies pēc tā kura tev izdevīgāka ikdienas gaitās, nav jēgas dzīties no pārdaugavas uz Juglu cerībā ka tur būs labāk, ja ikdienā uzturies pārdaugavā. Instruktors braukšanai, tos gan ja nepatīk maini nost uz reiz un tas nav obligāti jāizvēlas no autoskolas. Vari mēģināt uzjautāt http://www.draugiem.lv/friend/?fid=138193 šim instruktoram.

pirms 13 gadiem  

Mārtiņš Čudars, pirms 13 gadiem :

Nu es paslaiknevaru izlemt starp gross, koni vai credo. Varbut kads zin kko par sim autoskolam?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.