Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2988 skatījumi

Vai ir iespējams ielocīt lonžeronu, izsist miglnieku, ieplaisāt buferi, Subaru markas auto, braucot ar ātrumu, ne ātrāk kā 15kmh, nesajūtot?

Auto un transports » Cits

Izveidojusies situācija, ka esmu sasitis Subaru markas auto, kas atradās ceļa malā, pašam nejūtot sitienu, skāde diezgan liela, taču sitienu neesmu jutis, tieši tādēļ tas šķiet nereāls gadījums. Cietušais pieprasa no manis vairāk kā 100 Ls, nedēļu vēlāk, par auto remontu. Mašīna diezgan svaiga, domāju, ka vajadzētu būt KASKO. Man ir šādi neizprotami jautājumi, vai vispār ir reāli nodarīt tādus bojājumus, braucot ar ātrumu zem 20 km/h???? Vai man ir jāmaksā, vai arī kāds cenšas mani iegāzt ???

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tā vien liekas , ka kāds Tev uzsēdies uz "kakla" un nemitīgi "slauks". Ja Tu to atļausi!
Padomā loģiski! Izsists miglas lukturis, saliekts lanžerons un ieplaisājis buferis!!!!!
Cik stipram jābūt triecienam lai ieliektu lanžeronu? Vismaz 4 - 5 mm bieza metāla velvēta detaļa! Un lai to ielocītu triecienam ir jābūt vērstam līdz motoram. Jo uz lanžerona balstās motora stiprinājums (подушка). Pie tā visa tikai ieplaisājot buferi!!! ??? :) :) :)
Tā kā jau esi kaut ko maksājis, pie tam neoficiāli, viņš turpinās Tevi "slaukt" . :) Uz ceļa tak vairs nestāvat un strīdu neturpinat! :) Nemaksā! Vai arī ja paliek uzbāzīgs (šantažē), pabiedē vai arī iegūsti pierādījumu tam, ka šantažē un sniedz policijā prasību!

pirms 13 gadiem  

AiviS PutniņŠ, pirms 13 gadiem :

maksāts nekas netiek, bet pie viņa atrodas atlecis špakteļa gabals, kas ir no mana auto, jo tā labā puse bija traumēta, pirms es auto iegādājos. Tik un tā, nedēļu esmu nobraukājis, manai mašīnai bojājums ir tikai tas atlekušais špakteļa gabaliņš, neticu, ka varu nodarīt tādu skādi, iespējams nejauši apskrāpējot, bet tā ka pats neesmu jutis ... :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tā kā avārija ir notikusi pirms nedēļas un "cietušais" to nav reģistrējis, notikuma vietā izsaucot policiju, tad no juridiskā viedokļa viņš nevar pretendēt nedz uz kādu kompensāciju no apdrošināšanas par nedēļu vecu negadījumu, nedz cerēt uz kādu kompensāciju. Tā, ka pasakiet, ka neko maksāt netaisāties, nekādu avāriju izraisījis neesat, to, kas nobirst no jūsu mašīnas neuzlasāt un atpakaļ nepieņemat un sūtiet divas mājas tālāk!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
lai salocītu lanžeronu,jābūt sasistam radiātoram,airbagiem pa visu salonu,nobīdītam dzinējam un sazin vēl kam.vēl ir jāmāk izmērīt ka ta nu šis salocīts.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tas varēja notikt tikai tai gadījumā, ja tu gulēji pie stūres vai biji pārāk aizņemts ar savu draudzeni :D

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Līčišs

+197

 
Ar šādu? --> http://tinyurl.lv/J3A

Es jau, kā ļoti skeptisks cilvēks, tomēr domāju, ka tevi cenšas iegāzt.
Tur ir k-kāds pants, ja neko neesi sajutis un turpinājis braukt un nav nofilmēts tad tā nav aizbēgšana no notikuma vietas.
Bija līdzīgs gadījums man, uzbraucu vienam stabiņam virsū - izgāju ārā vēl palūrēt bojājumus, bet policijā pateicu, ka neko nesajutu - atbraucu mājas - skatos, bamperī caurums, kaut arī video bija viņiem pieejams.
Neatceros precizitātes, bet iesaku tēlot muļķi.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tev taču jābūt OCTA. Tad lai viņš griežas pie tava apdrošinātāja.

pirms 13 gadiem  

AiviS PutniņŠ, pirms 13 gadiem :

Saproti, viņš savas pretenzijas izvirza tikai pēc nedēļas, man pat nebija nojausma, ka esmu to izdarījis, esot sastādīts protokols, ka vainīgais aizbēdzis no notikuma vietas.

Matīss Martinovs, pirms 13 gadiem :

Tad lai ar visu protokolu iet pie apdrošinātāja. Man liekas, ka apdrošinātāji arī šādā gadījumā izmaksā to kompensāciju, kā arī viņi sastāda tāmi, nevis kkāda summa, ko izdomājis auto īpašnieks.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Nereāli, ja vien tu neesi braucis ar tanku. Tad varētu gadīties, ka aizķerot subaru un ar kāpurķēdi pārbraucot pāri priekšējam spārnam neaizķerot motoru.

pirms 13 gadiem  

AiviS PutniņŠ, pirms 13 gadiem :

Braucu ar Volvo!

Raimonds Silanžs, pirms 13 gadiem :

Tad jau tev arī jābūt sasistai mašīnai, bet tad jau kaut kas būtu jājūt. Lonžeroni jau tāpat vien nelokās. Izskatās, ka kāds tiešām tevi grib iegāzt. Pats kaut kur iebraucis kokā un grib atrast vainīgo.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.