Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2042 skatījumi

Kur var patrenēties izbraukt figūras?

Auto un transports » Cits

Tā nu sanācis, ka nākas tiesības kārtot pa jaunu. Gribētu patrenēties/atkārtot figūru izbraukšanu. Vai Rigā to ir iespējams kaut kur bez makas izdarīt?Ja jā, tad kur? Ja nē, tad kur to būtu iespējams darīt kaut par maksu? Tikai tādā gadījumā, kāda cena?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Pie torņkalna stacijas ir Trolejbusu depo, tur viņam tieši blakus ir mācību placis. Cik zinu, tad pāris gadus atpakaļ par stundu bija 1 Ls. Vienīgā nelaime, ka tur ir diezgan daudz bedres. Pašas figūras ir okei, bet, lai līdz tām tiktu ir nedaudz jāpalipo :)

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Biju domājusi - Jāpalaipo!

Alberts Muktupāvels, pirms 13 gadiem :

Tur var braukt jebkurš? Tas ir, nav paredzēts tikai instruktoriem ar mācībniekiem?

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Tur trenējas arī instruktori, bet varēja braukt jebkurš. Es tur mācijos divus gadus atpakaļ, iespējas, ka tagad kas ir mainījies.

pirms 13 gadiem  

Alberts Muktupāvels, pirms 13 gadiem :

Paldies. Izskatās, ka es turpat arī esmu trenējies ar instruktoru, arī aptuveni pirms diviem gadiem. Tik nezināju, ka tur var braukt jebkurš. Tur kaut kādi darba laiki bija?

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Bija gan tur kaut kādi darba laiki, konkrētās stundās varēja braukt tikai instruktori un tad atkal visi kas vēlas. Labākais ir aizbraukt tur un tam sargam paprasīt. Jo es toreiz braucu tikai ar instruktori, bet viņa man teica, ja vēlos varu te atbraukt pati patrenēties. Svētdienās gan tur bija ciet.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Atrodi kādu līdzenu vietu, kādu stāvlaukumu, saliec visādus šķēršļus un centies apbraukt, nebūs jāmaksā un pats varēsi izvēļēties grūtības pakāpes.

pirms 13 gadiem  

Alberts Muktupāvels, pirms 13 gadiem :

Nedomāju, ka šāds būs labākais risinājums. Pie tam, kur ta raušu tos šķeršļus pēkšni tepat rīgā? Otkārt, man interesē tie stabiņi, kas salikti, pareizajos atālumos.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.