Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1353 skatījumi

Jūrmala - SV starppilsētu maršruti

Auto un transports » Cits

Kāpēc Jūrmala - SV starppilsētu maršrutos - skolniekiem nav atlaides, uzrādot skolēnu apliecību? Situācija tāda, ka dzīvoju Jūrmalā, bet mācos vienā no Rīgas centra skolām. Šādos gadījumos, es uzskatu būtu jādod atlaides, jo kad es mācījos tikai Jūrmalā, tad tā bija.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Pašvaldība ir ieinteresēta, lai tu mācītos pie viņiem nevis brauktu uz citas pašvaldības skolu. Līdz ar to atvieglojumi ir tikai pašvaldības teritorijas ietvaros, vai, ja pašvaldība nav skolas, tad arī braucot uz citu pašvaldību.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

Nu. saprotu, interese. Bet vai Jūrmala var nodrošināt, kaut vai tāda novirziena skolu kāda ir Rīgā? Diezvai. Diezgan zemiski, uz šīs lietas pamatojuma, ka neej mūsu pašvaldības skolās, nogriezt iespējas. Tad jau tik pat labi var uzlikt nodokli par "nemācīšanos attiecīgas pašvaldības skolā".

JanKa, pirms 13 gadiem :

Jūrmalai ir jānodrošina vispārēja vidējā izglītība, tas tā. Protams, ir diskutējami par to kāds ir valsts un pašvaldības atbalsts izglītībai, bet ja būs iespēja bezmaksas vizināties jebkurā virzienā, tad visi brauks mācīties uz pilsētas skolām un lauki izmirs vēl straujāk.
Bet jebkurā gadījumā var griezties pašvaldība un jautāt pēc atbalsta, ja pašvaldība ir saprotoša, tad domāju, ka varēs vienoties par transporta kompensāciju.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.