Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

jānis kocinš

+175

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 5049 skatījumi

Kā notiek tehniskā apskate?

Auto un transports » Cits

Kā jārīkojas, ja iet tehnsiko apskati?. Prasu jo vnk pirmo reizi tagat vinju jāiet pašam, tāpēc prasu jums kā norit pats process.. Respektīvi man nav samaksāts arī ceļa nodoklis.. Es varu uzreiz braukt uz tehniskā apskates punktu, un tur būs jāsamaksā gan par skati, gan ceļa nodoklis, vai arī sākumā jādodas uz csdd kasi, un jāsamaksā tur tas nodoklis, un par pašu skati, un pēctam ar visiem papīriem jāperas uz to apskates punktu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
visērtāk ir darīt tā:
ej uz csdd.lv, piereģistrējies un ielogojies. ja mašīna uz Tava vārda, tad redzēsi cik jāmaksā gan par nodokli gan TA un varēsi jau samaksāt onlainā. Ja gribi maksāt uz vietas - nekas, vismaz redzēsi CIK būs jāmaksā.
Tad brauc uz TA staciju. Paņem numuriņu, gaidi savu rindu. Ej pie kases, samaksā, Tev iedos papīrus... Tad kad brauksi ar mašīnu uz pašu TA apskati, Tev tā lapa jāpieliek pie aparāta kas nolasa svītru kodu un tikai tad atvērsies barjera un varēsi iebraukt apskates teritorijā. Uz lapas būs arī numurs, kurā rindā jāstāv.
Kad pienāks Tava kārta, iebrauksi iekšā, vīriņš liks Tev nodemonstrēt visas gaismas, pārbaudīs atgāzes, salīdzinās virsbūves numurus u.t.t. Tad liks Tev izkāpt, iesēdīsies pats, paŗbaudīs logtīrītājus, tauri. tad uzbrauks uz bremžu stenda un pārbaudīs bremzes. Tad uzbrauks uz pacēlāja un izkratīs mašīnu pārbaudot piekari. ja viss ok - laidīs mašīnu lejā un pēc parakstīšanās Tu dabūsi svaigu uzlīmi logā. ;o)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks tev visu paskaidrojis, kā ar karoti ielējis mutē, es tikai gribēju piebilst, ja piekasīsies pie mašīnas, tad skate jāiziet atkārtoti mēneša laikā un tas maksā apmēram septiņi lati, varu drusciņ nokļūdīties, bet procedūra būs tāda pati kā Priekšnieks aprakstīja, tikai šoreiz pārbaudīs to, dēļ kā mašīna neizgāja skati, bet , ja nogulēsi mēnesi, tad skate pilnā apmērā-mīnuss ceļa nodoklis, ko tu jau samaksāji iepriekšējā reizē visam gadam.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Un piekasīsies obligāti, ja mašīna vecāka par 10-15 gadiem.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Antons

+4839

 
Brauc uz TA staciju. Tad ej uz kasēm, paņem attiecīgo numuriņu un stāvi rindā. Līdzi Tev jābūt vadītāja apliecībai un auto tehniskai pasei. Kad būsi izstāvējis, tev pateiks kas un cik jāmaksā. Samaksāsi, dabūsi lapu, ar ko tālāk jābrauc uz apskati (kurā auto rindā stāties, Tev arī patieks).
Īsāk sakot - vienkārši aizbrauc līdz TA un visu uzzināsi :)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.