Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andra Dadze

+10

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1135 skatījumi

Autobusu maršruti ārpus Rīgas

Auto un transports » Cits

Kāpēc Rīgas satiksme var apkalpot vietas kas atrodas ārpus Rīgas, kā Langstiņi, Bukulti, Jaunmārupe, Mārupe, Garkalnes Mucenieki, Katlakalns, Baloži, Rāmava(Kooperatīvs''Ziedonis), Piņķi, Skulte, Ulbroka, Saulīši, TEC-2(Acone,Salaspils novads), Babīte, Stīpnieki, Berģi(Ārpus Rīgas)...
Redz, tik daudz vietu apkalpo Rīgas satiksmes autobusi, bet kāpēc būtu jāapkalpo tik daudz vietu ārpus Rīgas pilsētas, ja pašā Rīgā ir daudzas vietas kuras ir slikti nodrošinātas ar sabiedrisko transportu, jo brauc tikai pa vienu ceļu, vai arī brauc reti, bet toties var nodrošināt vietas kas neatrodas Rīgas teritorijā un atvēlēt vairākus autobusus, maršrutus, ja Rīgā ir rajoni kas ir sliktāk nodrošināti ar sabiedrisko transportu?
Nē, nu lai jau ir, bet domāju, ka tik pat labi var izveidot maršrutus līdz Salaspilij, Carnikavai, Jūrmalai, vai vēl kādai vietai kas atrodas netālu no Rīgas. Tā lai būtu godīgi un manuprāt Rīgas satiksme tikai iegūtu, jo daudzi priecātos, ja būtu Rīgas satiksmes maršruts.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Priecājaties, ka Rīgas Satiksme apkalpo arī rajonus ārpus Rīgas, Rīgas pilsēta ir viena no retajām pašvaldībām, kas spēj piešķirt ievērojamas dotācijas sabiedriskajam transportam, ja tādu nebūtu, tad visi nomaļu iedzīvotāju cilpotu kājām.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.