Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Renāte

+62

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1240 skatījumi

Kāds būtu vislabākais veids kā nosūtīt ~3kg paciņu uz ārzemēm, precīzāk Rietumāfriku?

Auto un transports » Cits

Latvijas pasta piedāvājums ir zināms, lai gan neesmu informēta par piegādes ātrumu, bet gribētos zināt vēl kādas iespējas.
(TNT un FedEx apskatīju, viņiem cenas ap 130 ls, mans aptuvenais budžets būtu 50 ls. Ir cerības?)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Oto

+10200

 
Sūti tikai tad, ja nauda tev ir fiziski rokā nevis mistiski kaut kur "iesaldēta". Zelta likums: Nauda vispirms-prece pēc tam.

pirms 11 gadiem  

Renāte, pirms 11 gadiem :

Pietiekami laba pieredze ar pasta sūtījumiem, lai to apzinātos un naudu pieprasītu vispirms, ne jau visi cenšas nokrāpt kaut ko, un neko nesūtu, tikai interesējos vai man tas ir izdevīgi. Latvijas pastā nosūtīt tādu paciņu maksā zem 20 ls, tāpēc cena nav nereāla, interesējos, vai ir kādi piedāvājumi pa vidu šīm cenām.

Oto , pirms 11 gadiem :

Jautājums kam sūti, ja pazīstamam tad ar parasto pastu. Ja vajag sekošanas numuru tad tikai kurjerpasts(EMS) var līdzēt. Par cenām svars un izmērs ir jāzina tad.

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Ingus Rūķis

+3522

 
Izklausās, ka labāk neko nesūtīt. Ja vien nesūti kādam pazīstamam kaut ko, tad izklausās, ka tevi kāds nigēriešu gudrinieks ir apvārdojis un "nopircis" kaut ko no tevis ļoti izdevīgi :))

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Ja uz nigeriju tad aizmirsti

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lētāk par Latvijas pastu nekas nebūs. Ceru, ka sūtījums ir paredzēts personai, kas jums ir personīgi pazīstama un ar kuru esat dzīvē tikusies. Rietumāfrika ir paaigstināta riska teritorija, svešiem cilvēkiem neko nevajadzētu nedz sūtīt, nedz ar viņiem kontaktēties, neatkarīgi no tā, kādas garantijas un ko viņi arī nestāstītu, kamēr nauda jums nav rokās, lai gan arī tad pastāv ļoti liela varbūtība, ka pārskaitījums tiek veikts ar zagtu kredītkarti un var sanākt saruna ar valsts policiju.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.