Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

jānis kocinš

+175

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 628 skatījumi

Signalizācija iekaucas

Auto un transports » Cits

Ir problēma. jau kuro vakaru pamanu dīvainu lietiņu savam golfiņam. karoč ir aizslegta mašīna ar signalizāciju, itkā viss ok, un tad kkad pilnīgi randomos brīžos viņa taka nevis iekaucas, bet taka ietirkšķas kādu sekundi, un tad apklust itkā nekas nebūtu bijis. un tad pēc kāda nenoteikta laika atkal tā notiek, stundas 3,4, šad tad dienu. Kādam nav bijis kas līdzīgs?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Vilnis

+4330

 
Es ieteiktu nopirkt aerosolu kontaktu tīrīšanai (3-4 eiro),pa vienam atvienot kontaktus,kuri Tavuprāt attiecas uz signalizāciju un pa vienam likt atpakaļ. Passātam kārba kas taurē un ver durvis atrodas bagāžniekā,kreisajā pusē,spārna arkas rajonā,zem apšuvuma. Golfam-jābūt tajā pašā rajonā,gan-atkarībā no modeļa. Arī drošinātājus nekaitēs notīrīt!

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

janis

+153

 
Es tik vienu zinu eaglemaster varbut noder informaacija ka pievienot un par tiem dzumperiem ir apraksts -http://www.autoelectric.ru/autoalarm/eaglemaster/cl5000a/cl5000a.htm

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

janis

+153

 
Nu labāk doties uz autoservisu un nomainīt signalizāciju. Tai signalizaācijai ir mikrokontrolieris varbūt tas čakarējas.
Ja nostradu signaliuzācija no trokšņu sensora jo tam jūtības regulācija ja tās pocis pagriezts uz pašu jūtīgo līmeni. Ja švaks akumulators ari var čakareties ja pilnīgi nosēdīsies tad visu laiku čarkstēs ja tāds gadījums ir pieredzēts.
Tām signalizācijam ir džumperi īsti neatceros kā tur īsti bija ja vini samainīti tad mainās tie darbības rezimi vai tas varetu ietekmet to čirstēsanu. Tur klusi ieslēdzas ta signalizacija vai tikai nomirgo spuldzītes ja maina tos dzumperus. Nezinu kada tev siganlizacija tagad visadas sadomatas google gruti sameklet informaciju jo ta ir aizsargata pret sliktiem cilvekiem.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.