Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1486 skatījumi

Vai kautkur ir pieejami jebkādi materiāli par C kategorijas teoriju, lai varētu sākt savlaicīgi mācīties pirms došanās uz autoskolu??

Auto un transports » Cits

Respektīvi jebkāda veida materiāli pašmācībai saistībā ar C kategorijas teoriju.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nav jau īsti skaidrs,ko vēlies apgūt laicīgi,jo kravas auto uzbūvi autoskolā māca ļoti minimāli un eksāmeniem pietiek ar diezgan vispārīgu sapratni par auto bremžu sistēmu un atšķirību starp dīzeļdzinēju un benzīnieku.
Bet CSN var mācīties n-tā,kur pieejami testi gandrīz visām autoskolām+ir CSDD mājaslapā ( vajag tikai izvēlēties ''C'' kategoriju ).
Laicīgi iesaku palasīt literatūru par ''95'' kodu,kaut arī šie testi ir CSDD lapā un no savas pieredzes varu ieteikt mācīties no tiem,jo visu literatūru laikam nemaz nevar izlasīt,kur nu vēl atcerēties.Man izdevās nokārtot ''95'' kodu ar pirmo piegājienu ar vienu nepareizu atbildi. Lai veicas !

pirms 9 gadiem  

Kaspars Gustavs, pirms 9 gadiem :

Teorētiski biju domājis informāciju tieši par tehniskajiem jautājumiem.. Faktiski ir tā, ka dods uz LV uz nepilnu mēnesi un esmu sarunājis vienu autoskolu, kur iešu tikai kārtot eksāmenus un tālāk uz CSDD dēļ laika trūkuma.. Protams esot LV mēģināšu meklēt kādu privātpasniedzēju, bet nu vēlējos pēc iespējas vairāk tomēr pats jau laicīgi samācīties..
95. kods šobrīd gan neinteresē, jo to kārtošu UK, lai nedaudz apjaustu kā ir ar smago ar stūri otrā pusē (nav jau tik vienkārši kā ar vieglo :D)

Aigars Purvciemietis, pirms 9 gadiem :

nu nav vērts par auto uzbūvi meklēt pasniedzēju---tie jautājumi par uzbūvi ir ļoti primitīvi.Mācies ''C'' kategorijas testus no dažādām autoskolām un beigās patrennējies CSDD lapā. ''95'' kodu gan ieteiktu kārtot LV,kaut nezinu,cik nopietni tas ir UK un vai vispār tur vajag (eiropā gan tagad ir obligāts )

Kaspars Gustavs, pirms 9 gadiem :

Nu jā redz - tikko izpildīju 3 testus, 1 csdd un 2 credo lapā.. Tehniskie jautājumi gan tur nebija, bet nu tāpat nav īsti skaidrs piemēram par atļautajām masām ja ir piem. dubultriteņi fūrei u.t.t., ar cik lielu masu kur ir atļauts apgriezties, apstāšanās un stāvēšana atsevišķos gadījumos atkarībā no masas.. Katrā gadījumā turpināšu urbties cauri testiem, bet biju cerējis, ka būs iespējams kautkur arī kautko palasīt ;) Paldies katrā gadījumā!!

Aigars Purvciemietis, pirms 9 gadiem :

Šitie visi jautājumi ir Noteikumu grāmatiņā ( pielikumos ),bet pamatparametri ir kopējais garums,masa un asu skaits. Jo vairāk testu iziesi,atcerēsies-jo tur jau tikai daži cipari figurē-ne jau visas tās tabulas jāmācās no galvas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inguss

-740

 

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.