Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283668 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Juris

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 522 skatījumi

Krustojums

Auto un transports » Cits

Kāds var pateikt, kurš (https://imagizer.imageshack.us/v2/961x617q90/537/0kUgZL.jpg ) pirmais pārbrauks krustojumu? Ja nebūtu mašīnas aiz viņiem , tad jau ,protams, pārbrauktu reizē, bet kā ir kad citas mašīnas ir mugurā?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
"Nogriežoties pa kreisi vai apgriežoties braukšanai pretējā virzienā, kad to atļauj luksofora signāls, transportlīdzekļa vadītājam jādod ceļš to transportlīdzekļu vadītājiem, kas brauc no pretējā virziena taisni vai nogriežas pa labi." Viss, abi iebrauc krustojumā PAREIZI, ne tā kā iezīmēts tavā bildē "Jānogriežas tā, lai, izbraucot no brauktuvju krustošanās vietas, transportlīdzeklis neatrastos pretējā braukšanas virziena pusē." tad gaida kamēr pārējie aizbrauc taisi un pabeidz manevru.

pirms 9 gadiem  

JanKa, pirms 9 gadiem :

Mēdz būt krustojumi, kuros to nevar izdarīt to mazo izmēru dēļ, tad viens izrāda laipnību un ļauj izdarīt kreiso, tālāk pagaida kamēr pārējie aizbrauc taisi, tad pats izdara kreiso un tad visi aiz muguras viņam jau dusmīgi pīpina, ko viņš čammājas.
Kreisais pagrieziens ir bīstamākais manvers, izvairamies, ja iespējams, ja nē braucam ļoti uzmanīgi ievērojot noteikumus!

JanKa, pirms 9 gadiem :

Bīstamākā situācija ir tevis aprakstītā, "nebūtu mašīnas aiz viņiem", kad pēc mirkļa pretībraucošais uzrodas lielā ātrumā un ir ļoti nopietna avārija...
Paskaties youtube video no krievu avāriju ierakstiem, šāda situācija būs katrā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirmā brauktu baltā mašīna otrā brauks zilā mašīna

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.