Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Druvis Merecs

+24

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 547 skatījumi

RS sods par zaki.

Auto un transports » Cits

Sīki,tiku nokerts bez biletes uzradiju mentiem dokumentus,vini nodeva info kontrolei,sie man uzlika sodu 30 eiro,kas notiks ja nemaksasu?Uz rekina noradits ka nesamaksajot sodu tiks anuleti visi braucieni un nevares iegadaties personalizeto viedkarti,bet es braukaju ar dzelteno talonu un viedkartes nav un taisit netaisos.Pec soda izrakstisanas kontrolieris noradija ka neapmaksajot sodu draut kreditreforma.Tatad vai tā ir un vai jamaksa?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja neapmaksāsi sodu, tad nevarēsi izveidot personalizēto e-talonu, tas tiesa! Tajā papīrā par tiesām nekas netika minēts, ja nodos credit reform, tad neuztraucies, jo esi parādā RS nevis cr reformai, tev ar viņu nav nekāda līguma! Ja nu kādreiz viņi nodos lietu tiesā, tad viņiem nekas nesanāks, papīrā par procentiem nekas nav minēts un viņi nevar viņus skrūvēt, bet ja kāda kreisā firma tevi iesūdzēs ar saviem procentiem, tad ar jautājumu, parādiet trīspušu līgumu, procenti pazudīs! Neviens tiesu izpildītājs neņemsies ar lietu pa 30 EUR, jo viņam alga skaitās procentos!
Es jau gadu neesmu maksājis sodu un RS man neko nav sūtījusi un nekādas citas kompānijas man neko nav rakstījušas!
Nomierinies un dzīvo laimīgs!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nekā ļauna nebūs. Pofig tas melnais saraksts, kurš vispār tajā skatās?

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dimitrij, jebkurā gadijumā persona tiks nodota kredītureformai lai piedzītu naudu no personas. Ja neapmaksās to sodu, tad būs kredītreformas melnajā sarakstā. Kredītreforma arī dažus € pelna par piedzīšanu - kautkādus 7-8€, atnāks līgums no credītreformas par 38€ kautku,r kur tālāk nodos apmaksāto summu RS. Ja protams, apmaksāsi. Katrā ziņā būs laikam arī problēmas ar lizingu ņemšanu, jo tagad firmas gandrīz 75% sadarbojas ar creditreformu. Redzēs tevi sarakstā, tev tiks anulēts pieteikums.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.