Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2081 skatījumi

Vai var atstāt auto stāvēšanai divvirzienu ielas labajā pusē, ja kreisajā pusē sanāk pret citas mājas vārtiem? Labajā pusē vārtu nav!

Auto un transports » Cits

Tātad, situācija ir tāda - ir divvirzienu iela. Ielas labajā pusē vienmēr tiek turētas automašīnas. Arī es auto novietoju vienā rindā ar pārējām. Ielas labajā pusē ir privātmājas ar vārtiem. Pret tiem neviens neliek. Loģiski!
Pēdējās reizes sanāca auto novietot vienā un tai pašā vietā. Tas sanāca tā, ka ielas kreisajā pusē ir privātmāja ar vārtiem pret mūsu auto. Vienu dienu mājas saimnieks agresīvā krievu mēlē nāk virsū, ka nevaram tur turēt auto, jo tas ir pret viņa vārtiem. Kaut gan mūsu auto stāv labajā pusē, ne kreisajā, iela ir divvirzienu un labajā pusē ne pret vieniem vārtiem neliekam. Toreiz novietojām auto citur, tēmu daudz neaizskārām. Gribētos noskaidrot - vai arī ielas pretējā pusē nedrīkstu novietot auto?
Nevaru nepiebilst - uz mūsu auot vējstikla bija sazīmēts ar sarkanu marķieri, sapratu, ka tas saimnieks to izdarījis, jo jautāja vai traucē. Es viņa mantu nebojāju, kāpēc jāskādē mana? Turklāt tagad tai vietā stāv viņa paša otrs auto, kuram mājas pagalmā nav vietas.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Tieši tāda pati situācija ir arī man - pretī maniem vārtiem ,ielas otrā pusē kaimiņš liek savas mašinas.Protams ,tas man apgrūtina izbraukšanu un iebraukšanu pagalmā, bet ne neiespējamu un tā kā mūsu kaimiņattiecības ir labas , tad nekad neesmu viņam to pārmetis.Iela ir +/- divvirzienu un nekādu apzīmējumu vai aizliegumu par auto stāvēšanu uz tās nav.
Tātad viss atkarīgs vienīgi no savstarpējām attiecībām, kuras vēlams kārtot sarunu veidā :)

pirms 9 gadiem  

Kristīne Kalniņa, pirms 9 gadiem :

Tieši tā - ja būtu bijusi normāla saruna, ok, nav jau problēmu, sarunātu, liktu citur, uz priekšu vai atpakaļu. Bet tad es nemaz netiku pie vārda! Kā sāka bļaut!... :D
Tieši attieksmes dēļ arī tagad gribu parakt - drīkst vai nedrīkst utt. Dabūt likumus un iet pie viņa.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Ielas malā vari stāvēt, ja nav aizlieguma zīmes, tuvāk par 3 metriem no nepārtrauktās viduslīnijas. Pēc uzrakstītā saimniekam nav taisnība, ja nu vienīgi no cilvēciskā viedokļa, kad iela ir ļoti šaura.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
nav minēts,vai ceļa apzīmējumi ir aizliedzoši.nepārtrauktā līnija.principā apstāties drīkst arī pret vārtiem,vārtu pusē.stāvēt ne.pretējā pusē noteikumi neaizliedz,ja netiek traucēta transporta un gājēju kustība,aizsegtas ceļa zīmes un apzīmējumi.tīri cilvēcīgi, varbūt vārtu cerberam neispējami izbraukt no savas sētas.

pirms 9 gadiem  

Kristīne Kalniņa, pirms 9 gadiem :

Standarta asfalta divvirzienu iela. Zīmju, kas aizliegtu stāvēt nav. Uz ielas nav arī nekādu ceļa līniju. Dzīvoju šeit jau 6 gadus, vienmēr visi tur likuši mašīnas. Pieļauju domu, ka bija vajadzīga vieta paša otram auto.
Uz ietves netiek uzbraukts, nevienu zīmi neaizsedzu.
Smieklīgākais, ka viņš toreiz pat izbļāva - viņš esot instruktors, visu zinot! :D

Egils Dālmanis, pirms 9 gadiem :

Varbūt viņš arī ir instruktors , bet citā jomā ;) piemēram peldēšanaā vai izpletņu lēkšanā.

Kristīne Kalniņa, pirms 9 gadiem :

:D Nu ja! Es tad esmu kosmonauts! :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.