Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 819 skatījumi

Kādu metināšanas iekārtu man iegādāties?

Auto un transports » Cits

Sveiki, tātad esmu nolēmis iegādāties metināšanas iekārtu, kas paradzēta lai varētu sametināt rāmi go-kartam. Viņš tiks metināts ar tērauda taisnstūra caurulēm 40 x 20 (mm*mm). Pagaidām ir doma pirkt, ko šādu: www.stokker.lv/metinasanas-t...telwin/1763411 vai arī šo: www.stokker.lv/metinasanas-t...lwin/511540634
Takā no metināšanas iekārtām diži neko nesaprotu vēlētos dzirdēt labāko variantu tā iegādei. Kā arī budžets man nav liels vēlams līdz 200, 250 Euro.

Pirms 8 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ardis Zviedris

+4859

 
Arī jūsu izvēlētais Telwin Utility 1650 turbo ir pietiekošs, lai sametinātu minētās kvadrāta caurules, neatkarīgi no tā, vai sieniņas biezums būs izvēlēts 2mm vai 3mm. 2mm biezumam izvēlieties 2-2,5mm elektrodu un strāvu 50-65 A robežās, 3mm biezumam - 3-4 mm elektrodu un strāvu 65-100 A.

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Labāk jau būtu pusautomāts vai TIG , jo tad metinājums būs tīrs un neprasītos pēc papildus apstrādes, ja akurāti sametina.It sevišķi ar TIG. Protams elektrodu metināmam nav vajadzīgs ne gāzes balons , ne truba, ne reduktors.Amperāža arī nav vajadzīga nekāda lielā, bet ko var dzīvē zināt...labāk paņemt ar rezervi, lai var sametināt arī kādu biezāku plakandzelzi vai leņķi. Atkarībā no taisnstūra cauruļu sieniņu biezuma , būs jāizvēlās elektrodi un amperāža.Domāju ,ka pietiks ar 2mm elektodiem, jo nez vai caurulēm sieniņas biezums tiks izvēlēts lielāks par 2mm.

pirms 8 gadiem  

Mareks Doniņš, pirms 8 gadiem :

Kā būtu ja es iegādātos šādu te pusautomātu: TELWIN BIMAX 4.135, kas man būtu nepieciešams la es varētu sākt strādāt ar viņu?

Egils Dālmanis, pirms 8 gadiem :

Vakar nesanāca laika atbildēt, bet neko konkrēti par šo iekārtu nevarēšu komentēt.Vairāk esmu lietotājs un praktiķis kā teorijas zinātājs :(
Lai sāktu metināt ar pusautomātu , vēl būs vajadzīgs ogļskābās gāzes balons ar reduktoru un spiedien izturīga caurule līdz pusautomātam. Gāzes balonu var izīrēt Elme Meser vai AGA. Savu balonu uzpīldīt vairs nav iespējams.Mainījušies arī balonu standarti.
Šajā ziņā ar elektrodiem metinot ir mazāk klapatu, jo nav vajadzīga gāze.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.