Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2949 skatījumi

Atteikuma vestule pardevejam!

Bizness un finanses » Cits

Vai kads varetu pateikt kur interneta var sameklet atteikuma vestules paraugu ja es ka pircejs velos atteikties no preces?
Izmeklejos, bet neatradu...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

A.R.

+5453

 
MK 2006.gada 1.augusta noteikumi "Kārtība, kādā piesakāms un izskatāms patērētāja prasījums par līguma noteikumiem neatbilstošu preci vai pakalpojumu". http://www.likumi.lv/doc.php?id=141276&from=off

3. Ražotāja, pārdevēja vai pakalpojumu sniedzēja pienākums ir pieņemt un izskatīt patērētāja prasījumu. Patērētājs prasījumu var izteikt mutiski vai iesniegt rakstisku prasījuma pieteikumu (arī nosūtot pa pastu).
4. Ja ražotājs, pārdevējs vai pakalpojumu sniedzējs atsakās izpildīt patērētāja mutiski izteiktu prasījumu par preces vai pakalpojuma neatbilstību līguma noteikumiem vai atliek prasījuma izpildi uz vēlāku laiku, ražotāja, pārdevēja vai pakalpojumu sniedzēja pienākums ir informēt patērētāju par tiesībām iesniegt rakstisku prasījuma pieteikumu.

pirms 14 gadiem  

A.R., pirms 14 gadiem :

Pielikumā ir prasījuma pieteikuma paraugs.

Ilze, pirms 14 gadiem :

Paldies, baigi labs!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lelde

+555

 
Kas līkumā minēts par "atkāpšanos no noslēgtā līguma"/ līguma laušanu? Vai šāds punkts ir atrunāts?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Njā drausmīgi,ka vēl kautkādas vēstules jāraksta.Te UK man nepatika prece-aiznesu atpakaļ, pardeveja pat neko napresīja,ludza ielikt bankas karti terminalā un ieskaitīja naudu atpakaļ kartē. Kas vēl tev patīk Latvijā?

pirms 14 gadiem  

Ilze, pirms 14 gadiem :

Mazliet cita situacija! Preci vel neesmu sanjemusi un nekadu naudu vel neesmu maksajusi! Bijam preces prezentacija nolemam njemt, tad izdomajam ka tomer ne, bet ta sieviete nepakam! Lai gan mums ir tikai parakstits ligums un viss!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.