Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis...

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 3578 skatījumi

Kā pārskaitīt naudu uz paypal.com?

Bizness un finanses » Cits

Uz paypalu jāpārskaita neliela naudas summa. Faktiski manā rīcībā ir tikai SEB bankas karte (internetbankas nav) un nu lūk jautājums kā lai to naudiņu aizvada līdz paypalam? Itkā ienāca prātā izņemt no kartes to summu un izpirkt telefona kredītā, varbūt kaut kādīgi var caur sms pārskaitīt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Pūpols

+471

 
Patiešo uz Paypal naudu pārskaitīt nevar cik esmu lasījis Paypal noteikumus, nevisas valstis var add funds, bet vairākas var withdraw funds.

Tomēr ar paypal kontu var samaksāt par pirkumiem internetā, tajā gadījumā ša summa tiks noskaitīta no tavas bankas konta.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kārlis Ozols

+1077

 
Ja summas ir mazas, tad tas pasākums ir diezgan neizdevīgs. Banka šos pārskaitījumus uztver kā starptautiskas valūtas operācijas un ņem attiecīgu komisijas maksu. Par eiro tie ir apm. 4-5Ls, bet par $ jau padsmit.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja tā SEB karte ir VISA, vai kāda cita no lielajām, tad nekas nav jāpārskaita, piereģistrē to karti Paypalā un viss aizies - atskaitīs tev kontroles summu, kaut kādu dolāru laikam bija, ko dabūsi atpakaļ. Pēc tam katru reizi maksājot ar Paypal, tev novilksies no konta automātiski.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.