Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1289 skatījumi

Vai bērnu sporta vai deju skolās, kur noteikta nodarbības vai mēneša maksa ir jāizsniedz rēķins,kas būtu par pamatu naudas pārskaitīšanai?

Bizness un finanses » Cits

Esmu iesaistījusies neauglīgā e-pasta sarakstē ar bērna deju skolas pārstāvjiem par nodarbību apmaksu.
Šai skolā apmaksas kārtība ir diezgan samudžināta, tādēļ pati mēģinu sekot līdzi notikušām, nenotikušām, apmeklētām vai kavētām nodarbībām. Laiku pa laikam mūsu (mana un skolas) grāmatvedība nesakrīt. Vai man ir tiesības lūgt rēķinu,kurā atspoguļoti apmeklējumi, soda naudas un summa? Varbūt šādām sporta vai deju skolām ir pienākums izsniegt kko līdzīgs rēķinam? Galu galā, ja iestāde ir licencēta, tad, acīmredzot, arī grāmatvedība sakārtotaun nodokļi nomaksāti! Tad jau nebūtu ko slēpt un lavierēt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pieprasīt rēķinu, darījumu apliecinošu kvīti vai čeku par pakalpojumu var un drīkst vienmēr. Turklāt viņu pienākums ir Jums to izsniegt, neatkarīgi no tā, vai Jums tas ir vajadzīgs vai nē.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Ja visas nodarbības ir par maksu un tas tika paziņots tajā brīdī, kad sākāt vest bērnu dejot, tad noteikti viņiem ir jāizsniedz kāds rēķins par to ka tiek aprēķināta un iekasēta nauda.
Vai tas ir par nodarbību skaitu vai kā mēneša maksa.
Man bērns iet tautas deju ansamblī un tur nodarbību sākumā jau pateica, ka visu sedz pašvaldība, tikai vecākiem mēnesī jāpiemaksā 3 ls par tērpiem un citādiem sīkumiem. Tad nu arī maksājam un nekādus čekus nevajag, jo viss ir izskaidrots.
Iesaku labāk aiziet pie vadītajas un aci pret aci aprunāties, jo ar e-pastiem tālu netiksiet.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.