Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Einārs

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 911 skatījumi

Valsts Darba Inspekcija,fiksējot,ka darbinieks nav ieradies darbā,dara tikai to,vai arī pārbauda darba devēja dokumentāciju saistībā ar to?

Bizness un finanses » Cits

Darbiniece nav ieradusies darbā jau otro dienu pēc viņas atvaļinājuma beigu datuma. Ir vēlme izsaukt Valsts Darba Inspekcijas pārstāvi, kurš to trīs dienas fiksēs, lai fiksēšanas akti būtu par pamatu atbrīvošanai no amata pienākumu pildīšanas, taču ir dažas problēmas saistībā ar dokumentāciju, piemēram, darbiniecei nav novadīta ievadinstruktāža, plus visādi sīkumi, tb jautājums, vai VDI tikai fiksē faktu, vai krata arī pašu uzņēmumu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

AiZu

+247

 
Ja darba devējs jau no paša sākuma nav pildījis kādu no līguma punktiem, tad vēlāk viņš pārstās pildīt vēl arī citus līguma noteikumus, piemēram, nodrošināt ar darba inventāru, aizsardzības līdzekļiem vai izmaksāt algu noteiktā laikā un apmērā. Žēl, ka nezinu kas tev tas ir par kantori un ceru, ka jūs izkratīs pamatīgi. Vai arī labāk paturiet strādnieci un pa priekšu izlabojiet savus nedarbus, bet pēc tam kad pats būsi ideāls, tad vari pieprasīt lai tādi būtu arī citi.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.