Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 7

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1782 skatījumi

Vai ir droši interneta pārdot grāmatas??

Bizness un finanses » Cits

Vienas šādas e-grāmatas cena ir 25ls tā ir summa par kuru ir iespējams pārdot šīs paketes klientam. Jūsu galvenais uzdevums ir būt starpniekam starp izplatītāju un klientu. Grāmata maksājot 25ls kuru pārdodot es saņemu 15. hm.. negribas uzticēties tādam... ja nu mani piečakarē?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tās ir muļķības, kārtējā piramīdveida krāpšana, kas tiek maskēta par nekrāpšanu. Padomā loģiski - priekš kam esi vajadzīga tu, ja tādu procentu summu atdod tev, tā vietā, lai kaut pusi no tās ieguldītu reklāmā. Tad jau visas pieturas būtu nolīmētas ar šo grāmatu reklāmām.

Tad nu lūk kam tu esi vajadzīga - tev par lielu summu (10LS) pārdod nekam nederīgu preci, ko neviens no tevis nepirks. Un tad firmai vairs nav problēmas, bet tev. Jo nav jāmeklē muļķīši, kas pirks.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tad jau tikpat labi viņi var pateikt, ka grāmatas reālā cena ir 150 lati un tev paliek 140!!! O tas gan būtu izdevīgi. Nav tā prece ne divu latu vērta.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

gatisss

+101

 
Izklausās pēc kārtējās affiliate jeb partnerprogrammas, kas mūsdienās ir ļoti populārs veids, kā pelnīt internetā. Ideja kā tāda 100% darbojas, viss atkarīgs vai tā nav krāpnieciska firma :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Paga, tad Tev jāpārdod paketes vai grāmatas? Un kā notiek pārdošana? Ja Tu iesmērē kādam kautkādu štruntu, kas maksā 25 ls, no tiem 15 Ls tiek samaksāti Tev? Kautkā pārāk neticami izklausās vai arī tās "grāmatas" ir tāds fufelis, ka neviens viņas pat par velti īsti negrib ņemt.

pirms 13 gadiem  

Eva Priedīte ♥, pirms 13 gadiem :

Katram klientam ir datubāze- tā ir maksas programma. Un tiklīdz viņš vēlas iegadāties kādu informatīvo materiālu, viņš raksta kādam no cilvēkiem kuri ir reģistrēti datubāzē. Un es Jūs esmu reģistrējusi. Tad cilvēks pasaka kādu tieši materiālu vēlas un nosauc cenu. Tad Jūs šo materialu varat nopirkt no manis pa 10ls un pārdot savam klientam par dārgāku cenu.
Visu naudu ko dabūjat Jūs varat paturēt sev.
šitā..

Eva Priedīte ♥, pirms 13 gadiem :

Šīs e-grāmatas ir Worda formāta faili angļu valodā, un tie satur visāda veida informāciju par biznesu, finansēm, politiku utt. Šie materiāli ir lielisks veids ka iemācīties un uzlabot angļu valodu, iegūt vērtīgu informāciju par šobrīd pasaulē tik aktuālam tēmām. Peļņa šajā projekta nāk no tā, ka šie informatīvie materiāli tiek izplatīti un pārdoti klientiem. Vienas šādas e-grāmatas cena ir 25ls tā ir summa par kuru ir iespējams pārdot šīs paketes klientam..

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

E-grāmata Worda formātā un vēl par 25 latiem, nu sorrī, tik daudz es nevaru izdzert. Tur tak uzreiz redzams, ka tas ir apkāsiens ar lielo burtu. Ekonomikas studenta pirmā kursa pierakstus tirgo kā augstas proves zeltu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sirga

+608

 
Es parasti šādas grāmatas pērku rutracker.org ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Antons

+4839

 
Un kā ir paredzēta norēķināšanās ar Tevi? Tad, kad būsi pārdevusi noteiktu skaitu grāmatu? Un varbūt Tev pašai vispirms ir jānopērk šīs grāmatas, lai varētu tālāk tirgot? :)

pirms 13 gadiem  

Eva Priedīte ♥, pirms 13 gadiem :

nu tip, es pardodu, no 25ls paliek 15 man :D vienalga cik es pardodu. :D un reali jau man sanak apkasiens ar naudu :D bet nu savu naudu es tur netaisos iesaistit :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

«ja nu mani piečakarē?» — No shit, Sherlock?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Tas jau ir noticis, ja jau sāc to apspriest.

pirms 13 gadiem  

Eva Priedīte ♥, pirms 13 gadiem :

neko darījusi tur vēl neesmu, bet domāju i r vērts vai nav. ;)

Niks, pirms 13 gadiem :

Netērē laiku par to domājot.

Eva Priedīte ♥, pirms 13 gadiem :

bet man jau tur prasa, ka vienai vajag, lai es tur darbojos. :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.