Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

PinkyTumova

+61

 
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1064 skatījumi

Skola

Bizness un finanses » Cits

Tā kā nākotnē gribētu kļūt par 2D un 3D animatori...
es gribētu pēc 9.klases iet uz kādu skolu kur to visu var iemācīt(strādat ar šīm 3D programmām un animācijām) kāds var nosaukt man kādu skolu Rīgā?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kalashnikov

+1440

 
Es gan īsti nezinu, bet varbūt ir RDMV - Rīgas dizaina un mākslas vidusskolā. Izguglē, paskaties, kas tur ir.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Rihards Roziņš

+1850

 
viduskola un tad augstskola visas profenes diemzeel veicina cilveeka degradaaciju... jo publika kas profenees nolasaas nav paarak tendeeta uz maaciibaam..

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Gluži tik šauri nav. Visa izglītības sistēma un katra individuālā cilvēka audzināšana summējoties nonāk pie tā, ko saki. Bet tik ļoti vispārināt un attiecināt to uz katru iestādi drusku par šerpu gan ir. Šāds priekšstats ļoti arī atkarīgs no katra skolotāja, kas tev bijis. Ja skolotājs izvelk audzēkni par katru cenu, tas ir kārtīgs FAIL visai izglītības sistēmai. Un tā mums daudzviet vēl notiek. Līdz ar to šāds produkts nākamā iestādē jau bojā šīs vietas koptēlu un velk uz leju kvalitāti.
Bet ap

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

galvot, ka mūsu izglītības programmas būtu ļoti saskaņotas un pārdomātas gan nevar. Tāpat skolniekiem nav pietiekoša ievirze tālākai darbībai pēc skolas.

Rihards Roziņš, pirms 12 gadiem :

Profesionālas izglītibas sistēm av slikta skolotaji cenšās utt bet publikak as apmeklē profesionālās skolas ir kaada ir... pats paralēli augstskolai gāju arī uz profesionālo skolu lai iegūtu papildus papīrus un tad brīžiem bija kauns par to kādus jokus tur audzēkņi taisa... un žēl skolotāju un skolotājiem līdz ar to arī attieksme mainās un vini lai varētu komunicēt ar to publiku kas tur ir sāk spēlēt līdzi- teelo muļķus taču tie kas tiešām cenšās ko iemācīt tiek atstādināti jo pasniedzējs spiežo

Rihards Roziņš, pirms 12 gadiem :

t maciities parāk uagstā liimenii... augstskolas līmenis ... nu reali es gaju augstskolaa un profenee un man tas viss likaas smiekliigi... otra lieta ir attieksme pret maciibaam un akadēmiskais godaprāts :) protams atziisu ka vidusskolaas arii tiek norakstiits un bastots un spikots kontroldarbos tacu profenees tas ir nesaliidzinaami. 3 alkahols un citi zvēri -> ir manami daudz plasak profenees. secinaajums ir tas ka vide cilveeki- vairums kas iet uz profeni iet tur tapeec lai keksiisa peec

Rihards Roziņš, pirms 12 gadiem :

dabuutu vidējo izglītiibu un mciities vini negrib bet skolotājam ir uzdevums maciit visu klasi- un tā vārdā lai dabuutu vairāk audzēknus sekmiigus vins atkal un atkal atkaarto vienkarsas leitas lai cilveeki dabuutu 4 un visu laiku ir atmosfeera ka tik un tik tav jaizdara lai dabuutu 4.... liidz ar to pat netiek maaciitas lietas kas ir svariigas lai dabuutu viarāk par 4... Protams es atziisu ka ir profesionālās skolas kuraas ir liimenis taču 99% no prof skolām situacija ir taada kaa ir....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.