Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1530 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Veikaliem tā ir konfidenciāla informācija un tie to neatklāj. Var papētīt vairumtirdzniecības cenas un ražotāju cenas- konkrēti apskatot ražotāju mājas lapas. Tā var nojaust vai pat precīzi aprēķināt, cik lieli ir šie piecenojumi. Tehnikai, brenda inventāram, ko pārdod tikai noteikti izplatītāji, cenas parasti ir diezgan līdzīgas pat dažādās valstīs, bet pārtikai un visādām šmutkām gan laikam katrs uzliek,kā vēlas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Precīzi to zin tikai pats veikals, bet atkarībā no ļoti daudz faktoriem tie var būt 1...3000%.
Piemēram, lielveikalu ķēdes pasaka pārtikas ražotājam, vai nu tu mums pārdod par cenu x, vai "neliksim" tevi plauktos, un šo cenu nedrīksti nevienam atklāt.
Vai arī cits gadījums, kad veikalnieks pats brauc pie ražotāja, piemēram, uz Ķīnu, sarunā apjomus un cenas. Arī cenu būs grūti izspiest.
Savukārt, ja tiek iepirkts no vietējām vairumniekiem, kā piemēram datortehnikas gadījumā, tad cenu var uzzināt diezgan precīzi, jo tur iespējams piereģistrēties gandrīz ikvienai juridiskai personai. Protams, ir "zelta" klienti, kam tiek piešķirtas īpašas atlaides un to lielums ir noslēpums ko zin tikai vairumnieks un veikalnieks.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.