Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1826 skatījumi

Cik aptuveni prasa par darbu krūmu smalcinātāji(mulčētājs) par 1 ha.

Bizness un finanses » Cits

Ir platības aizaugušas ar krūmiem, nelieliem kokiem, esu dzirdējis ka ir krūmu smalcinātāji, kas tos nozāģ(līdz 8cm diametrā)un vienlaicīgi sasmalcina . Gribētos zināt cik maksā šāds pakalpojums par 1 ha.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Ir tādi agregāti redzēti,bet viss paliek zemē un jēga no tā,ka tev vēl par to jāsamaksā!Labāk pārdot kurš vēl tev par krūmiem piemaksās!Sen atpakaļ,kad tikko parādījās šķeldotāji,tad mums samaksāja par gatavo berkubu 1 ls.un pašiem itin nekas nebija jādara kā arī viss tika smuki nokopts.

pirms 12 gadiem  

raimonds samuilovs, pirms 12 gadiem :

Tev taisnība, interesējos tāpēc, ka viens klientam bija tāda prasība Tāpēc arī prasu:(
Es šajā jomā esu iesācējs tikai nesen pievērsos, skatos, ka to pŗzini tāpēc vēlējos tev pajautāt samaksa par elektrolīnu tīrīšanu 200ls/par ha ir normāla samaksa (augstprieguma platās līnijas) zari ir jāsasviež kaudzēs.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Pats konkrēti ar to nenodarbojos,bet kolēģis.Ar elektrolīnijām esot tā,ka ja tev piedāvā darbu,tu tur esi kā apakšstrādnieks,jo viņiem tur ir jāslēdz līgumi.Ja gadās kad līguma slēdzējam tev līdzās strādās viņa draugs,tad tev var ierādīt sūdīgākas vietas kā purvi,dziļi mežā elektrolīnijas,bet viņš paņems tuvāk ceļam.Viens esot arī apčakarējis,solījis diezgan daudz,bet beigās tik trešā daļa vien samaksāta,protams visi tā jau nedarīs!Parasti ir līdz 150 ls.pa hektāru,bet visam cena aug!

raimonds samuilovs, pirms 12 gadiem :

paldies par informāciju, man vienkārši piedāvā 200ls/ha jāsaliek kaudzēs un jādabon prom (var dedzināt vai pārdot ), tātad pārdodot zarus vēl var vinnēt klāt, domāju ka neapmānīs, kaut maz pazīstams cilvēks bet es viņam izpalīdzēju ar kontaktiem citā jomā līdz ar to ir mans parādnieks:) nav ieinteresēts iegāzt. Ja nav noslēpums no kuras puses ir tavs kolēģis, varbūt var sanākt ar laiku kāda sadarbība.

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Viņš dzīvo Ogrē.Pārsvarā tīra valsts mežus,brauc apkārt pēc pasūtījuma un ir pats par sevi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.