Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Santa Freipica

+330

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1318 skatījumi

paypa.com

Bizness un finanses » Cits

Es kļūdas dēļ nosūtīju naudu uz nepareizo kontu, lai gan paspēju uzspiest "cancel" bet pagājušas jau vairākas dienas bet naudiņa nav atnākusi atpakaļ.
Vēl viena lieta, man neatnāca preces no ebay.com un selleris atskaitīja naudu uz paypal, it kā viņa ir pārrēķinājusies LVL, bet spiežot to "withdraw" man rādās error`s un neko nevar pārskaitīt uz LV kontu. vai varētu tā būt , ka nauda ir ceļā uz LV kontu? "

Palīdziet kāds, ceru , ka te būs kāds , kas jau saskaries ar šādām lietām :(

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Diāna

+350

 
Ja neesi pārliecināta par naudas nosūtīšanu uz nepatreizo kontu un tā dzēšanu, labāk sazinies ar savu banku. Swedā to var izdarīt arī no internetbankas, nosūtot viņiem vēstuli.
Paypalā ir suport sadaļa, kurā var sīki un smalki izanalizēt visas kļūdas. Ja ne, tu vari savu problēmu aprakstīt un nosūtīt viņiem atsevišķi no viņu piedāvātajiem variantiem.
Ja withdrawot naudu uz kontu nesanāk, pārliecinies vai tava karte der tādiem norēķiniem un vai tai ir ieslēgta funkcija - droši pirkumi internetā.
Kad es jauno karti iereģistrēju Paypalā, man bija līdzīga problēma, līdz brīdim kad pieslēdzu drošus pirkumus internetā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Latviešiem ir sens teiciens, kas attiecas uz visām lietām, it īpaši jau naudas lietām un tas skan pavisam vienkārši - Divas reizes nomēri un tikai tad nogriez! Steiga naudas jautājumos nav tas labākais, jūs protams varat spiest Cancel vai rakstīt un lūgt kaut ko atgriezt, taču mūsdienās visi pārksiatījumi tiek veikti automātiski un tos atcelt nav iespējams, pietiek tikai uzrakstīt vienu nepareizu ciparu konta numurā un tu tū, visa naudiņa ir aizskaitīta un maksājums izpildīts un par vienu laimīgu cilvēku pasaulē vairāk! Tālāk jau viss ir atkarīgs no šī cilvēka goda prāta, bet tā kā mūsdienās reti kuram ir goda prāts un personu datus aizsargā likums, tad visticamāk no naudiņas varat atvadīties!

Pārskaitīt naudu no Pay Pal uz savu kontu var tikai tad, ja jūsu Pay Pal ir nauda, ja nav, tad neko pārskaitīt nav iespējams. Ja maksājums tiek atgriezts atpakaļ tad tas pēc kāda laika parādīsies jūsu Pay Pal kontā un tikai tad to varēsiet pārskaitīt uz savu kontu, kas prasīs vēl vismaz 5 dien

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.